Nakon 10 mjeseci

Završio kontroverzni srpski reality show u kojem se kandidati rastaju, zatrudnjuju, a većina scena nije ni gledljiva!

Zadruga 2022 - 1 Zadruga 2022 - 1 Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Zadruga 2022 - 5 Zadruga 2022 - 6 Zadruga 2022 - 8 Zadruga 2022 - 1 Zadruga 2022 - 3 Zadruga 2022 - 2 Zadruga 2022 - 4 Zadruga 2022 - 7 +0 Zadruga 2022 Galerija

Dejan Dragojević pobjednik je pete sezone reality showa "Zadruga", a pripala mu je nagrada u iznosu od 50 tisuća eura.

Peta sezona najgledanijeg srpskog reality showa "Zadruga" došla je kraju, a kao pobjednik iz nje je izašao Dejan Dragojević kojem je pripala novčana nagrada u iznosu od 50 tisuća eura, dok je njegova bivša žena Dalila Dragojević završila kao drugoplasirana i dobila je montažnu kuću.

Pogledaj i ovo Zadruga Kraj skandalima Vlasnik Pinka objavio da je donio konačnu odluku: Ukida kontroverzni reality show nakon tragedija koje su Srbiju zavile u crno

Show je trajao deset mjeseci, u njemu je ukupno sudjelovalo 75 kandidata, dok se za nagradu natjecalo 16 kandidata.

U showu je sudjelovalo i nekoliko Hrvata - Ante Baždarić, Fran Pujas, Filip Car, Olja Einfalt Mihovilović i Lorna Pratneme, od kojih su neki već okušali svoju sreću u realityju, a neki u njega ulaze prvi put. Jednog od njih domaća publika pamti i iz popularnog showa Nove TV.

Radi se o Anti Baždariću kojega smo 2017. godine imali priliku gledati u "Farmi".

Te je godine pobjedu odnio Goran Kaleb, no nagradu od pola milijuna kuna podijelio je na tri jednaka dijela od kojih je jedan dao upravo Baždariću, drugi Josipi Tomljanović, a treći zadržao za sebe.

U "Zadrugu" su se vratili Zagrepčanin Fran Pujas, koji je u 4. sezoni završio na visokom petom mjestu i Filip Car iz Crikvenice, koji je u prošloj sezoni natjecanje završio u samom finalu.

A našoj trojici "mušketira" pridružile su i dvije žene. Splićanka Olja Einfalt Mihovilović zbog svojeg je osebujnog stila već privukla veliku pozornost, dok se o Zagrepčanki Lorni Pratnemer još ne zna puno i javnost će je tek upoznati.

Inače, zanimljivo je da je 2020. godine pobjedu u showu odnijela upravo Hrvatica Iva Grgurić.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian i Khloe Kardashian - 4 Kim Kardashian i Khloe Kardashian - 2 Kim Kardashian i Khloe Kardashian - 3 Kim Kardashian i Khloe Kardashian - 1 +20 Kim Kardashian Celebrity Najpoznatije sestre utegnule su obline u metalik badiće, a najnovije paparazzo fotke pokazuju pravo stanje stvari!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Luka Modrić, Domagoj Vida, Šime Vrsaljko i Danijel Subašić Kaja Vidmar Kaja Vidmar +13 Kaja Vidmar Celebrity Vrsaljko objavio prvu fotku s kćeri Viktorijom i sinom Brunom, preslatki prizor sve je iznenadio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene