Cannes 2013.

Zavodljivija nego ikada prije – Svi uzvanici gledali su samo u nju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cannski festival i ove godine puno obećava, a glumica Nicole Kidman koja je ove godine u žiriju, podigla je novu ljestvicu glamura.

Atmosfera na filmskom festivalu u Cannesu tek se zahuktava, a neke od velikih zvijezda već su stigle na Azurnu obalu.

Pogledaj i ovo Leonardo DiCaprio tijekom snimanja filma Svi pričaju o hrabrom pothvatu Leonarda DiCaprija na koji se odvažio zbog svojih pasa: ''Samo je skočio!''

Nicole Kidman zablistala je u seksi crnoj haljini kojom je naglasila svoju vitku liniju i dekolte. Članovi žirija, kao i ostali okupljeni, nisu skidali pogled s australske glumice koja je zablistala u elegantnom i privlačnom izdanju.

Pozirala je okupljenim fotoreporterima s predsjednikom žirija na festivalu Stevenom Spielbergom, francuskim glumcem Danielom Auteuilem i indijskom glumicom Vidya Balan.

>> Cannes 2013: Novi svježiji 'look' Nicole Kidman za filmski festival u Cannesu!

Na crveni tepih stigle su i glavne zvijezde filma 'Veliki Gatsby' koji će se premijerno pokazati večeras u Cannesu. Redatelj Baz Luhrmann ponosno je stajao uz svoje glavne glumce Leonarda DiCapria, Tobeya Maguirea, te lijepe 27-godišnje Carey Mulligan koja je za tu prigodu odabrala crni kombinezon.

66-to izdanje filmskog festivala u Cannesu svojim programom i imenima ove godine donosi glamur i raskoš festivala u punom njegovom smislu.

>> Evo kako je bilo na premijeri filma 'Veliki Gatsby'!

Filmski festival u Cannesu održat će se od 15. do 26. svibnja, a hrvatski filmaši i ove godine prikazat će se tri dugometražna igrana filma:

'Obrana i zaštita' Bobe Jelčića

'Svećenikova djeca' Vinka Brešana

'Zagonetni dječak' Dražena Žarkovića

Azurna obala spremna je ugostiti stotine redatelja i glumaca iz cijelog svijeta, ali i brojne zabave nakon premijera po kojima je Cannes također daleko poznat.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene