Za pamćenje!

Ekipa kultnog "Princa s Bel Aira" opet na okupu, pogledajte kako izgledaju 30 godina kasnije

Will Smith (Foto: Getty Images) Will Smith (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Will Smith odlučio je okupiti ekipu serije "Princ s Bel Aira" nakon 30 godina.

Obožavatelji kultnog "Princa s Bel Aira" bit će oduševljeni viješću da se ekipa njihove omiljene humoristične serije ponovno okupila na jednom mjestu i to na inicijativu glavnog glumca iliti Willa Smitha.

Pogledaj i ovo Will Smith Je li moguće? Will Smith oglasio se nakon tvrdnji da je gej i da je uhvaćen u klinču s prijateljem glumcem, o svemu je progovorila njemu bliska osoba!

Njegova emisija koju emitira putem interneta točnije aplikacije Snap Chat  "Will At Home" okuplja neke od najvećih zvijezda današnjice, a on cijeli projekt vodi iz svog doma gdje se nalazi u izolaciji s obitelji zbog koronavirusa.

U dvodijelnom finalu showa Will će tako ugostiti ekipu serije koja je obilježila njegovu profesionalnu karijeru ali i život, između ostalih Tatyanu Ali, Alfonsa Ribiera, DJ-a Jazzyja Jeffa, Karyn Parsons, Janet Hubert i Josepha Marcella.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

Ekipa će tom prilikom i odati počast kolegi Jamesu Averyju koji je preminuo 2013.godina od posljedica kompliakcija operacije srca.

Serija je bila emitirana u šest sezone odnosno 148 epizoda u razdoblju od 1990. do 1996. godine, a Willa Smitha pretvorila u veliku glumačku zvijezdu.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Donatella Versace (Foto: Profimedia) Donatella Versace (Foto: Instagram) Donatella Versace i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Donatella Versace (Foto: AFP) +1 Donatella Versace (Foto: Profimedia) Celebrity Danas ju zbog unakaženog lica zovu kraljicom plastike, a bila je prirodna ljepotica kojoj se svijet divio

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene