uspjela se snaći

Zgodna supruga Dina Rađe pokazala adute u kratkoj haljinici, no našla se i u malim modnim problemima

Viktorija Rađa Viktorija Rađa Vanesa Pandzic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Rađa Viktorija Rađa Viktorija Rađa Viktorija Đonlić Rađa - 7 Viktorija Đonlić Rađa - 3 Viktorija Đonlić Rađa - 2 Viktorija Đonlić Rađa - 1 Dino i Viktorija Rađa In Magazin: Viktorija i Dino Rađa Petar Grašo i Viktorija Rađa - 3 +19 Dino Rađa i Viktorija Đonlić Rađa Galerija

Viktorija Rađa plijenila je poglede na reviji Envy rooma u kratkoj haljinici s dubokim dekolteom.

Brojna poznata lica okupila su se na modnoj reviji Envy rooma povodom 20 godina njihova postojanja, a posebnu pažnju privukla je supruga našeg proslavljenog košarkaša Dina Rađe.

Viktorija Rađa je za ovu prigodu odabrala kratku bijelu haljinicu u stilu sakoa, s dubokim izrezom na dekolteu koji je otkrio njezi grudnjak.

Pogledaji ovo Viktorija Đonlić Rađa - 5 Celebrity Supruga Dina Rađe prisjetila se fotke u badiću stare nekoliko godina, tada se hvalila i seksi ukrasom: ''S koje si ti planete!?''

U ovom izdanju svi pogledi bili su usmjereni u njezine vitke noge, koje su dodatno izdužile visoke štikle, a zbog njih se Viktorija našla i u malim problemima.

Naime, kako je otkrila u pričama na Instagramu, dok je pozirala fotografima zamalo je pala, a pokazala je i da je kasnije štikle zamijenila ravnim natikačama.

Njezine objave s Instagrama pogledajte u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Dino Rađa Celebrity Dino Rađa iz prvog braka ima sina koji je krenuo njegovim stopama, poznato je i u kakvom je odnosu s njegovom suprugom Viktorijom!

Podsjetimo, Viktorija si Dino Rađa u braku su od 2001. godine, a zajedno imaju sinove Roka i Niku, dok Dino iz braka s bivšom košarkašicom Željanom ima sina Duju.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin Marco Cuccurin Marco Cuccurin Marco Cuccurin +31 Marco Cuccurin - 4 Celebrity Hrvati već znaju koga žele na Eurosongu sljedeće godine? Zatrpali ga porukama: ''Imaš sve što ovaj show treba!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 2 +26 Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna vratio se kući pa se pohvalio ''poklonom'' koji je dobio od mačke: ''Dobro došao...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene