inače ne dijeli ove prizore

Ćorluka objavio simpatičan video supruge Franke i sina Viktora, pogledajte kako se zabavljaju kod kuće

Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i sin Viktor Franka Batelić i sin Viktor Franka Batelić i sin Viktor Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka +19 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Galerija

Vedran Ćorluka objavio je video u kojem njegova supruga Franka Batelić i njihov sin Viktor igraju nogomet u stanu.

Naš umirovljeni nogometaš Vedran Ćorluka nema baš običaj dijeliti detalje iz svojeg privatnog života, no sada je napravio iznimku.

Ćorluka je u pričama na Instagramu objavio video u kojem njegova supruga Franka Batelić i njihov sin Viktor igraju nogomet u stanu. Franka je branila, a Viktor, koji je nosio dres sa svojim imenom i brojem 5, joj je zabio gol, koji je zatim i proslavio.

Čini se da Ćorluka ima dostojnog nasljednika, a simpatične prizore možete pogledati i u našoj galeriji.

Vedran i Franka sina Viktora dobili su u siječnju 2020. godine, a u studenom 2022. stigla im je i kćerkica Greta. Par je u braku od 2018. godine, a vjenčali su se u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije sv. Elizabeti u Balama.

Pogledaji ovo Vedran Ćorluka Celebrity Vedran Ćorluka oduševio fotografijom sinčića Viktora, pogledajte u čijem je dresu pozirao

Pogledaji ovo Franka Batelić Celebrity Franka Batelić odgovorila na ljutite prozivke zbog svoje izjave o majčinstvu: "To je toliko izvučeno iz konteksta..."

Pogledaji ovo Vedrana Linardić - 1 Nekad i sad Ovu ljepoticu brojni pamte po romansi s Ćorlukom, a laskavu titulu najseksi Hrvatice lako bi mogla ponijeti i danas!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson i Sandra Perković Marko Perković Thompson i Sandra Perković Marko Perković Thompson i Sandra Perković Sandra Perković +27 Sandra Perković i Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Tko je samozatajna Thompsonova supruga? Rijetko je imamo priliku vidjeti, a jedna od njegovih najljepših pjesama posvećena je baš njoj!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Leonarda Boban s prijateljicama Nina Badrić i Leonarda Boban s prijateljicama Nina Badrić i Leonarda Boban s prijateljicama Nina Badrić i Leonarda Boban s prijateljicama +26 Nina Badrić i Leonarda Boban Celebrity Leonarda Boban nakon pomirenja sa Zvonom iznenadila velikom promjenom za koju je bome trebalo hrabrosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene