''Izgledaš perfektno!''

Svi su gledali u isklesane noge naše plesačice, ali još jedna očita stvar nije mogla proći nezamijećeno!

Valentina Walme - 2 Valentina Walme - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme - 1 Valentina Walme - 3 Valentina Walme i Marko Petrić Valentina Walme - 8 Valentina Walme - 9 Valentina Walme - 10 Valentina Walme i Marko Petrić - 1 Valentina Walme i Marko Petrić - 2 Valentina Walme i Marko Petrić - 3 Valentina Walme - 3 +19 Valentina Walme - 4 Galerija

Valentina Walme pojavila se s partnerom Markom Petrićem na predstavljanju novog časopisa u Zagrebu.

Jedna od naših najpoznatijih plesačica Valentina Walme mamila je poglede na predstavljanju hrvatskog izdanja jednog časopisa.

Pogledaj i ovo Valentina Walme i Marko Petrić - 3 kakav vikend! Evo kako je izgledalo vjenčanje jednog od najljepših domaćih parova, među uzvanicima su se našli brojni poznati Hrvati!

Odjenula je ultrakratku bijelu satensku suknjicu, na koju je kombinirala bijeli sako, a duboki dekolte otkrio je kako ispod nije nosila čak ni grudnjak.

Osim raskošnih grudi, koje su bile u prvom planu, poglede su privlačile i njezine prezgodne noge.

Srebrne sandale, lančić i valovi u kosi savršeno su se uklopili u navedeni outfit.

Tini je društvo pravio njezin budući suprug i glumac Marko Petrić, koji je za ovu prigodu odjenuo crne svečane hlače, majicu i bordo sako.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@walme.tina)

"Hellou ti", napisala joj je plesačica Gabriela Pilić, "Bilo je zabavno" nadovezao se Pedro Soltz.

"Izgledaš perfektno", "Božanstvena", "Ženo, izgledaš woow", "Kakve noge", "Presexy si", samo su neki od brojnih komentara.

Nedavno je pozirala u bijelom donjem rublju s buketom u rukama pa u opisu otkrila kako se uskoro udaje.

Inače, Valentinu i Marka gledali smo u prošloj sezoni showa Nove TV "Ples sa zvijezdama", u kojem je ona kao mentorica odnijela pobjedu s Brazilcem Pedrom Soltzom, a Marko je plesao s Gabrijelom Pilić.

Svoju vezu potvrdili su na jednom događanju 2021. godine nakon što se mjesecima šuškalo da među ovim mladim parom postoji nešto više od prijateljstva.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić - 1 Deniss Grgić - 3 Deniss Grgić Deniss Grgić - 2 +31 Deniss Grgić i Vanesa Grgić Vurnek Celebrity Hrvatska Megan Fox mamila je poglede u uskoj opravici, u prvi plan stavila je svoje bujne atribute

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce +21 Charles Pearce i Ella Dovrnik Celebrity Ella Dvornik i njezin Charles imaju problema u braku? Ona objavljuje znakovite poruke, a šuška se i o njegovu ponašanju u Balama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene