Jedan od omiljenih parova

Nakon znakovite objave na Instagramu naš glumac se ne odvaja od Valentine Walme, a ona blista kao nikad prije!

Valentina Walme i Marko Petrić Valentina Walme i Marko Petrić Grgo Jelavic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme i Marko Petrić - 1 Valentina Walme i Marko Petrić - 2 Valentina Walme i Marko Petrić - 3 Pedro Soltz, Iris Cekuš, Valentina Walme i Marko Petrić Valentina Walme i Marko Petrić Valentina Walme i Marko Petrić Valentina Walme i Marko Petrić Pedro Soltz, Iris Cekuš, Valentina Walme i Marko Petrić Valentina Walme, Marko Petrić, Iris Cekuš i Pedro Soltz Valentina Walme i Marko Petrić - 2 +19 Valentina Walme i Marko Petrić - 3 Galerija

Valentina Walme i Marko Petrić na crvenom tepihu u Dubrovniku, gdje su se pojavili na polufinalnom ocjenjivanju odabira nominiranih za 50. Međunarodnu nagradu Emmy®.

Jedan od omiljenih domaćih parova, plesačica Valentina Walme i glumac Marko Petrić prisustvovali su završnom polufinalnom ocjenjivanju odabira nominiranih za 50. Međunarodnu nagradu Emmy® u Dubrovniku, a za tu su se priliku posebno dotjerali.

Pogledaj i ovo Valentina Walme i Marko Petrić - 3 kakav vikend! Evo kako je izgledalo vjenčanje jednog od najljepših domaćih parova, među uzvanicima su se našli brojni poznati Hrvati!

Valetina je očarala sve u seksepilnoj haljini s prorezom koji je otkrio njezine vitke noge, a Marko se s njom uskladio u tamnom elegantnom odijelu. Dodatne poglede okupljenih plijenio je i prsten na Valentininoj ruci kojim su ovih dana potvrdili kako su odlučili uploviti u bračnu luku čime su se pohvalili na društvenim mrežama.

Ovaj se par sudeći prema fotografijama koje su objavili na društvenim mrežama nedavno zaručio u Splitu, a sretne vijesti podijelili su na svom Instagram profilu. Zajedno su snimljeni 2020. godine nakon čega su odmah krenule glasine da ih veže ljubav, a dodatna nagađanja pokrenule su i fotografije koje su dijelili na društvenim mrežama. Vezu su konačno potvrdili na jednom svečanom događaju u lipnju prošle godine, a detalje iz privatnog života inače ne vole otkrivati.

Proces odabira za Međunarodnu nagradu Emmy® duga je procedura s ocjenjivačkim povjerenstvima koja se sastaju na različitim lokacijama diljem svijeta. Konačni kandidati za ukupno 15 kategorija bit će objavljeni već ovog mjeseca, a pobjednici će biti otkriveni na dodjeli 50. ceremonije 'Međunarodne nagrade Emmy®', 21. studenog u New Yorku.

Prvi put u regiji, Nova TV kao dio United Medije, danas je u Dubrovniku ugostila polufinalno ocjenjivanje jedne kategorije globalno priznate nagrade.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Janković - 1 Nina Janković - 2 Nina Janković Nina Janković - 3 +10 Nina Janković - 7 Celebrity Jedna od najljepših srpskih glumica za svečanu prigodu odabrala neobičnu haljinu, s njenih vitkih nogu nije bilo lako skinuti pogled

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +25 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nekad i sad Sjećate se mlađahnog muža Nine Badrić? Razveli su se nakon šest godina, a on se oženio bivšom djevojkom našeg sportaša

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene