Nešto posebno i drugačije

Jedna od najljepših srpskih glumica za svečanu prigodu odabrala neobičnu haljinu, s njenih vitkih nogu nije bilo lako skinuti pogled

Nina Janković Nina Janković Nova TV 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Janković - 1 Nina Janković - 2 Nina Janković Nina Janković - 3 Nina Janković - 7 Nina Janković - 2 Nina Janković - 3 Nina Janković - 6 Nina Janković - 4 Nina Janković - 5 +4 Nina Janković - 1 Galerija

Nina Janković bila je jedna od uzvanica polufinalnog ocjenjivanja odabira nominiranih za 50. Međunarodnu nagradu Emmy u Dubrovniku.

Srpska glumica Nina Janković mamila je poglede na polufinalnom ocjenjivanju odabira nominiranih za 50. Međunarodnu nagradu Emmy® u Dubrovniku, gdje se pojavila u haljini zanimljivog dizajna.

Nina je za tu prigodu odabrala kratku ružičastu haljinu s motivom predimenzionranog cvijeta golih ramena, a u kojoj su do izražaja došle njezine vitke noge. Dobro raspoložena pozirala je na crvenom tepihu, na kojem se isticala među okupljenima.

Lijepa glumica slovi kao jedna od najtalentiranijih u susjednoj nam državi, a proslavila se u filmu "Montevideo, Bog te video". Mediji su joj nadjenuli i titulu jedne od najljepših i seks-simbola, a uz njezino se ime ne vežu skandali i detalje privatnog života voli sačuvati za sebe. Od 2014. godine u sretnom je braku s ekonomistom Matejom Dičićem, kojeg je upoznala preko kolegice i prijateljice, glumice Tamare Dragičević.

Proces odabira za Međunarodnu nagradu Emmy® duga je procedura s ocjenjivačkim povjerenstvima koja se sastaju na različitim lokacijama diljem svijeta. Konačni kandidati za ukupno 15 kategorija bit će objavljeni već ovog mjeseca, a pobjednici će biti otkriveni na dodjeli 50. ceremonije Međunarodne nagrade Emmy® 21. studenog u New Yorku.

Prvi put u regiji Nova TV kao dio United Medije danas je u Dubrovniku ugostila polufinalno ocjenjivanje jedne kategorije globalno priznate nagrade.

Osim Nine među uzvanicima su se našli i Momčilo Otašević, Jelena Perčin, Zrinka Cvitešić, Marija Miholjek, Romina Knežić, Saša Kopljar, Petar Pereža, Mia Kovačić, Valentina Walme, Marko Petrić , Pedro Soltz i Iris Cekuš, Janko Popović-Volarić te mnogi drugi.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +25 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nekad i sad Sjećate se mlađahnog muža Nine Badrić? Razveli su se nakon šest godina, a on se oženio bivšom djevojkom našeg sportaša

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme i Marko Petrić - 1 Valentina Walme i Marko Petrić - 2 Valentina Walme i Marko Petrić - 3 Valentina Walme i Marko Petrić +26 Valentina Walme i Marko Petrić Celebrity Haljina s prorezom naše najseksi plesačice ostala u sjeni detalja na ruci, a glavni "krivac" od nje se nije odvajao

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene