Baš su zgodni

Haljina s prorezom naše najseksi plesačice ostala u sjeni detalja na ruci, a glavni "krivac" od nje se nije odvajao

Valentina Walme i Marko Petrić - 1 Valentina Walme i Marko Petrić - 1 Nova TV 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme i Marko Petrić - 1 Valentina Walme i Marko Petrić - 2 Valentina Walme i Marko Petrić - 3 Valentina Walme i Marko Petrić Valentina Walme i Marko Petrić Valentina Walme i Marko Petrić - 2 Valentina Walme i Marko Petrić - 1 Valentina Walme i Marko Petrić - 3 Valentina Walme i Marko Petrić Marko Petrić - 3 +20 Marko Petrić - 1 Galerija

Valentina Walme i Marko Petrić prisustvovali su završnom polufinalnom ocjenjivanju odabira nominiranih za 50. Međunarodnu nagradu Emmy®, a svojim modnim odabirom zasjenili su sve prisutne.

Glumac Marko Petrić i plesačica Valentina Walme oduševili su sve prisutne svojim outfitom  u Dubrovniku na polufinalnom ocjenjivanju odabira nominiranih za 50. Međunarodnu nagradu Emmy.

Pogledaj i ovo Valentina Walme i Marko Petrić - 3 kakav vikend! Evo kako je izgledalo vjenčanje jednog od najljepših domaćih parova, među uzvanicima su se našli brojni poznati Hrvati!

Nasmiješeni i zagrljeni pozirali su na fotografijama, a Valentina je zablistala u dugoj žutoj satenskoj haljini na jedno rame i s visokim prorezom koji je svu pažnju usmjerio na njezine vitke i duge noge, a do izražaja je došla i njezina zanosna linija. Valovita frizura i lagana šminka također su dale dodatan štih cijelom stajlingu, a nezamijećeno nisu mogle proći ni zlatne sandale na petu, baš kao ni prsten koji joj je glumac ovih dana odlučio staviti na ruku. 

Marko je za ovu prigodu odlučio obući plavi sako ispod kojeg je nosio bijelu svečanu košulju, a na to je kombinirao i krem hlače sa smeđim remenom te crne cipele.

Proces odabira za Međunarodnu nagradu Emmy® duga je procedura s ocjenjivačkim povjerenstvima koja se sastaju na različitim lokacijama diljem svijeta. Konačni kandidati za ukupno 15 kategorija bit će objavljeni već ovog mjeseca, a pobjednici će biti otkriveni na dodjeli 50. ceremonije 'Međunarodne nagrade Emmy®', 21. studenog u New Yorku.

Prvi put u regiji, Nova TV kao dio United Medije, danas je u Dubrovniku ugostila polufinalno ocjenjivanje jedne kategorije globalno priznate nagrade.

Ovaj se par sudeći prema fotografijama koje su objavili na društvenim mrežama nedavno zaručio u Splitu, a sretne vijesti podijelili su na svom Instagram profilu. 

Zajedno su snimljeni 2020. godine nakon čega su odmah krenule glasine da ih veže ljubav, a dodatna nagađanja pokrenule su i fotografije koje su dijelili na društvenim mrežama. Vezu su konačno potvrdili na jednom svečanom događaju u lipnju prošle godine, a detalje iz privatnog života inače ne vole otkrivati.

Osim Valentine i Marka među uzvanicima su se našli i Momčilo Otašević, Jelena Perčin, Ecija Ojdanić, Marija Miholjek, Romina Knežić, Saša Kopljar, Petar Pereža, Mia Kovačić, Zrinka Cvitešić, Janko Popović Volarić, Pedro Soltz i Iris Cekuš te mnogi drugi.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 2 Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 3 Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 4 Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 5 +17 Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 1 Celebrity Jelena Perčin i Momčilo Otašević u prvom izlasku nakon šuškanja o razlazu, čini se da ljubav ipak cvijeta!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Polufinalno ocjenjivanje u kategoriji Telenovela za 50. Međunarodnu nagradu Emmy +0 Polufinalno ocjenjivanje u kategoriji Telenovela za 50. Međunarodnu nagradu Emmy Celebrity Poznata imena članova žirija koji su sudjelovali u polufinalnom procesu odabira nominiranih za 50. Međunarodnu nagradu Emmy®

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene