Usklađeni par

Jelena Perčin i Momčilo Otašević u prvom izlasku nakon šuškanja o razlazu, čini se da ljubav ipak cvijeta!

Momčilo Otašević i Jelena Perčin Momčilo Otašević i Jelena Perčin Nova TV 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 2 Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 3 Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 4 Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 5 Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 1 Momčilo Otašević - 3 Momčilo Otašević - 4 Momčilo Otašević Momčilo Otašević Momčilo Otašević +11 In Magazin: Jelena Perčin - 4 Galerija

Momčilo Otašević i Jelena Perčin jedni su od gostiju koji su prisustvovali završnom polufinalnom ocjenjivanju odabira nominiranih za 50. Međunarodnu nagradu Emmy®.

Naši glumci i supružnici Momčilo Otašević i Jelena Perčin, modno usklađeni gosotovali su u Dubrovniku na polufinalnom ocjenjivanju odabira nominiranih za 50. Međunarodnu nagradu Emmy. 

Pogledaj i ovo Jelena Perčin - 1 ''Neko kamenje ostaje...'' Jelena Perčin otkrila u kakvom je odnosu ostala s Momčilom, rana od rastave još je svježa: ''Smeta mi...''

Jelena je za tu prigodu odabrala ultrakratku šljokičastu haljinicu preplavljenu raznim bojama koja je istaknula njezine duge i zgodne noge. Podignuta punđa i crno-srebrna torbica savršeno su se uklopile u cijelokupni stajling. Momčilo je pozirao u elegantnom tamnoplavom odijelu sa bež cratama ispod kojeg je nosio bijelu klasičnu košulju.

U dobrom raspoloženju i zagrljeni pozirali su pred fotografima.

Proces odabira za Međunarodnu nagradu Emmy® duga je procedura s ocjenjivačkim povjerenstvima koja se sastaju na različitim lokacijama diljem svijeta. Konačni kandidati za ukupno 15 kategorija bit će objavljeni već ovog mjeseca, a pobjednici će biti otkriveni na dodjeli 50. ceremonije 'Međunarodne nagrade Emmy®', 21. studenog u New Yorku.

Prvi put u regiji, Nova TV kao dio United Medije, danas je u Dubrovniku ugostila polufinalno ocjenjivanje jedne kategorije globalno priznate nagrade.

Jelena Perčin je za In Magazin nedavno otkrila i ponešto o njihovom zajedničkom odnosu i koliko im je teško zadržati intimu za sebe.

''S jedne strane jako teško, s druge strane lagano, jer kad su jasni prioriteti, kad se u tome poklapamo i razumiješ se, onda nije tako teško. Bavimo se poslom koji je javan i neki dio intime javnost želi znati, ali mislim da jednostavno postoji nešto što čovjek mora zadržati za sebe'', zaključila je Jelena.

Govora o razlazu o kojem se nedavno pričalo, znači, nema?

''Ma ne, ma ne'', rekla je tada glumica.

Osim Jelene i Momčila među uzvanicima su se našli i Valentina Walme, Marko Petrić, Ecija Ojdanić, Marija Miholjek, Romina Knežić, Saša Kopljar, Petar Pereža, Mia Kovačić, Zrinka Cvitešić, Janko Popović Volarić, Pedro Soltz i Iris Cekuš te mnogi drugi. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 1 Severina - 4 Severina Vučković - 3 +25 Severina Vučković - 1 Celebrity Severina objavila rijetke fotografije sa sinom, svi se slažu oko jednog: "Isti, od osmijeha pa nadalje!"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić +7 Maja Bajamić Celebrity Atraktivna Splićanka počastila prizorom kakvim se od nje nitko nije nadao, no čini se da je zbog toga kasnije požalila

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene