Zgodna!

Hrvatska Megan Fox mamila je poglede u uskoj opravici, u prvi plan stavila je svoje bujne atribute

Deniss Grgić - 2 Deniss Grgić - 2 Instagram 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić - 1 Deniss Grgić - 3 Deniss Grgić Deniss Grgić - 2 Deniss Grgić i Vanesa Grgić Vurnek Deniss Grgić - 8 Deniss Grgić - 5 Deniss Grgić - 6 Deniss Grgić - 7 Deniss Grgić - 4 +25 Deniss Grgić - 1 Galerija

Deniss Grgić gostovala je na Livanjskoj noći i pokazala svojim pratiteljima na Instagramu kako se tamo provela.

Uspješna influencerica i akademska slikarica Deniss Grgić pozirala je u dugoj svečanoj i pripijenoj ljubičastoj haljini.

Pogledaj i ovo Deniss Grgić - 1 Kakvo tijelo! Atraktivna Hrvatica pozirala na jahti u Dubrovniku pa pokazala fantastičnu figuru: "Alo, goriš"

U njoj je posebno naglasila svoju bujnu stražnjicu, ali i fantastičnu liniju. Zlatne naušnice i ispeglana kosa dodatno su ukrasili cjelokupni prikaz.

Osim fotografija, objavila je i nekoliko videozapisa, na kojima je pokazala kako pleše.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗗𝗘𝗡𝗜𝗦𝗦 grgić 🎠 (@deniss_jo_dena)

"Ogled ljepote", "Wow djevojka", "Prelijepa si stvarno", "Dominiraš", "Izgledaš savršeno", "Goriš", pisali su joj pratitelji.

Nedavno je podijelila zajedničku fotografiju s majkom Vanesom pa javnosti dala do znanja od koga je naslijedila ljepotu.

Deniss je, nažalost, s partnerom Jakovom Bjelcem prva ispala iz ''Plesa sa zvijezdama'', svojom rumbom nisu uspjeli očarati gledatelje za ostanak u showu.

Često dobiva usporedbe i s jednom holivudskom glumicom te je zovu hrvatskom Megan Fox, a nama je otkrila što misli o usporedbama s američkom glumicom.

"Volim biti jedinstvena i ne uspoređivati se s bilo kime, a usporedba s Megan proizišla je iz toga što ljudi vide ponekad sličnost, pa mi spomenu. To je tako postala zanimljivost da nekima sličimo, a nekima uopće ne. Megan Fox uspješna je žena i s tog aspekta mogao bi mi biti kompliment, no smatram da smo obje jedinstvene, svaka na svoj način, i da obje imamo vrijednosti koje nosi vlastita osobnost", kazala je.

Na Instagramu je prati više od 80 tisuća ljudi, a bavi se i modelingom te je i lice iz brojnih videospotova domaćih glazbenika.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce +21 Charles Pearce i Ella Dovrnik Celebrity Ella Dvornik i njezin Charles imaju problema u braku? Ona objavljuje znakovite poruke, a šuška se i o njegovu ponašanju u Balama

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 1 +27 Sonja Kovač i Ante Burazin Celebrity Sonja Kovač u haljini iz koje grudi ispadaju i kakvu još nijedna Hrvatica nije nosila, ali pravi show nastao je tek kad se okrenula!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene