''Top, top''

Hrvatska Megan Fox zadivila prizorom u ultrakratkoj haljini s dubokim dekolteom, ali noge su ipak veći hit!

Deniss Grgić - 1 Deniss Grgić - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić - 2 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 5 Deniss Grgić - 8 Deniss Grgić i Vanesa Grgić Vurnek Deniss Grgić - 4 Deniss Grgić - 5 Deniss Grgić - 6 Deniss Grgić - 7 Deniss Grgić - 1 Deniss Grgić - 2 +20 Deniss i Jakov napustili su show Ples sa zvijezdama - 2 Galerija

Deniss Grgić ne prestaje uveseljavati svoje pratitelje novim atraktivnim objavama u kojima izgleda besprijekorno.

Uspješna influencerica i akademska slikarica Deniss Grgić pozirala je na crvenom tepihu u kratkoj bijeloj haljinici s volanima.

Pogledaj i ovo Deniss Grgić - 1 Kakvo tijelo! Atraktivna Hrvatica pozirala na jahti u Dubrovniku pa pokazala fantastičnu figuru: "Alo, goriš"

Osim što je pokazala zgodne noge, hrvatska Megan Fox važnost je dala još jednom dijelu tijela - duboki dekolte istaknuo je njezino raskošno poprsje.

Bijele salonke i valovita kosa dodatno su začinile već dovoljno vruć prizor.

Na tu objavu nitko nije mogao ostati ravnodušan, a da stvar bude još primamljivija, Deniss je odlučila poslati poruku svojim pratiteljima:

"Venera sama, da je odvažna, ne bi bila Venera. Venera se ne smije u kući od suza."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗗𝗘𝗡𝗜𝗦𝗦 grgić 🎠 (@deniss_jo_dena)

"Mačko", "Predivna žena", "Ekstra", "Top, top", "Goriš", "Prezgodna si", glasili su neki od komentara, a u nastavku su se nizali emotikoni gorućih vatrica.

Nedavno je podijelila zajedničku fotografiju s majkom Vanesom pa javnosti dala do znanja od koga je naslijedila ljepotu.

Deniss je, nažalost, s partnerom Jakovom Bjelcem prva ispala iz ''Plesa sa zvijezdama'', svojom rumbom nisu uspjeli očarati gledatelje za ostanak u showu.

28-godišnja Deniss često dobiva usporedbe i s jednom holivudskom glumicom te je zovu hrvatskom Megan Fox, a nama je otkrila što misli o usporedbama s američkom glumicom.

"Volim biti jedinstvena i ne uspoređivati se s bilo kime, a usporedba s Megan proizišla je iz toga što ljudi vide ponekad sličnost pa mi spomenu. To je tako postala zanimljivost da nekima sličimo, a nekima uopće ne. Megan Fox uspješna je žena i s tog aspekta mogao bi mi biti kompliment, no smatram da smo obje jedinstvene, svaka na svoj način, i da obje imamo vrijednosti koje nosi vlastita osobnost", kazala je.

Na Instagramu je prati više od 80 tisuća ljudi, a bavi se i modelingom te je i lice iz brojnih videospotova domaćih glazbenika.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 6 Vlatka Pokos - 1 +26 Vlatka Pokos - 2 Celebrity Vlatka Pokos objavila snimke samo u sakou koji je naglasio njezin raskošni dekolte, drugog komada odjeće na sebi nema!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 2 +25 Žanamari Perčić - 3 Celebrity Žanamari u oskudnom badiću počastila fanove prizorom utreniranih oblina, a pogled bježi i na crteže kojima je ukrasila tijelo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene