Kao sestre!

Hrvatska Megan Fox koju smo gledali u našem hit-showu pokazala kako izgleda njezina majka: ''Sad znamo na koga si tako lijepa''

Deniss Grgić i Vanesa Grgić Vurnek Deniss Grgić i Vanesa Grgić Vurnek Facebook 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić i Vanesa Grgić Vurnek Deniss Grgić - 11 Deniss Grgić - 5 Deniss Grgić - 6 Deniss Grgić - 7 Deniss Grgić - 8 Deniss i Jakov - 1 Deniss i Jakov - 2 Deniss i Jakov napustili su show Ples sa zvijezdama - 1 Deniss i Jakov napustili su show Ples sa zvijezdama - 2 +20 Deniss i Jakov napustili su show Ples sa zvijezdama - 3 Galerija

Deniss Grgić gledali smo u showu "Ples sa zvijezdama" gdje je ispala u drugoj emisiji sa mentorom Jakovom Bjelcem, a sada privlači pažnju svojim objavama na Instagramu.

Uspješna influencerica i hrvatska Megan Fox, Deniss Grgić ugodno je iznenadila svoje prijatelje na Facebooku novom objavom u kojoj je pokazala kako izgleda njezina majka Vanesa Grgić-Vurnek.

Pogledaj i ovo Deniss Grgić Ostvarila joj se želja! Ova mala slatka djevojčica izrasla je u ljepoticu koju zovu hrvatskom Megan Fox, a od večeras je gledate u televizijskom spektaklu!

"Mamica" , napisala je Deniss te dodala emotikone srca.

Ona je pozirala u crvenoj haljini s velikim detaljem cvijeta kod grudi i otvorima na bedrima, a preko toga je zaogrnula bijeli kožni baloner.

Njezina mama Vanesa nosila je bež odijelo s bijelim detaljima, bijelu košulju te je preko toga prebacila sivi kaput.

Obje su pozirale nasmiješene i zagrljene.

Pratitelji su odmah došli do jednog zaključka: "Sad vidimo na koga si tako lijepa".

"Predivne", "Ljepotice", "Carice", "Kako ste zgodne", "Prekrasne", "Kao sestre", nizali su se komplimenti ispod posta.

Deniss je, nažalost, s partnerom Jakovom Bjelcem prva ispala iz ''Plesa sa zvijezdama'', svojom rumbom nisu uspjeli očarati gledatelje za ostanak u showu.

28-godišnja Deniss često dobiva usporedbe i s jednom holivudskom glumicom te je zovu hrvatskom Megan Fox, a nama je otkrila što misli o usporedbama s američkom glumicom.

"Volim biti jedinstvena i ne uspoređivati se s bilo kime, a usporedba s Megan proizišla je iz toga što ljudi vide ponekad sličnost pa mi spomenu. To je tako postala zanimljivost da nekima sličimo, a nekima uopće ne. Megan Fox uspješna je žena i s tog aspekta mogao bi mi biti kompliment, no smatram da smo obje jedinstvene, svaka na svoj način, i da obje imamo vrijednosti koje nosi vlastita osobnost", kazala je.

Na Instagramu je prati više od 80 tisuća ljudi, a bavi se i modelingom te je i lice iz brojnih videospotova domaćih glazbenika.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Beckham - 2 Brooklyn Beckham - 1 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 2 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 7 +26 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 10 Celebrity Beckhamov sin zgrozio novom tetovažom koju je posvetio svojoj supruzi, većina se pita jedno: ''Je li on normalan?''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 2 +27 Ivana Knoll - 1 Celebrity Knoll pokazala guzu na ulicama Londona, ali u oči najprije upada razlika između ovih i fotografija koje sama dijeli na Instagramu!

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene