Anđeo ili vrag?

Hrvatska Megan Fox u domišljatom kostimu istaknula guzu, a na leđima je nosila nešto posebno!

Deniss Grgić Deniss Grgić Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić - 8 Deniss Grgić - 7 Deniss Grgić - 6 Deniss Grgić - 5 Deniss Grgić - 4 Deniss Grgić - 1 Deniss Grgić - 2 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 6 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 5 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 4 +22 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 3 Galerija

Deniss Grgić potpuno je raspametila svoje pratitelje novom izazovnom fotografijom koju je objavila, a na leđima je imala poseban ukras.

Deniss Grgrić, naša influencerica, umjetnica i bivša natjecateljica showa ''Ples sa zvijezdama'', potpuno je raspametila pratitelje na svojem Instagramu novom fotografijom u kojoj nije skrivala svoj veliki adut.

Pogledaj i ovo Frano Ridjan, Gabriela Pilić ''nije loše!'' Frano Ridjan o putu do finala Plesa sa zvijezdama: ''Uvijek negdje oko trona, nisam ni jednom zabrljao da Gabi bude sram''

Mlada Deniss okrenula je leđa kameri te pozirala u bodiju koji je isticao njezinu golu stražnjicu, a na leđima je nosila krila. Nosila je i visoke čizme koje su još više istaknule njezine vitke noge, a na tu fotografiju malo tko je mogao ostaviti neki pametan komentar.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗗𝗘𝗡𝗜𝗦𝗦 grgić 🎠 (@deniss_jo_dena)


U opisu fotografije napisala je: ''Sačuvaj dramu za pozornicu'', ali ne za onu hit showa.

Deniss je, nažalost, s partnerom Jakovom Bjelcem prva ispala iz ''Plesa sa zvijezdama'', svojom rumbom nisu uspjeli očarati gledatelje za ostanak u showu.

28-godišnja Deniss često dobiva usporedbe i s jednom holivudskom glumicom te je zovu hrvatskom Megan Fox, a nama je otkrila što misli o usporedbama s američkom glumicom.

"Volim biti jedinstvena i ne uspoređivati se s bilo kime, a usporedba s Megan proizišla je iz toga što ljudi vide ponekad sličnost pa mi spomenu. To je tako postala zanimljivost da nekima sličimo, a nekima uopće ne. Megan Fox uspješna je žena i s tog aspekta mogao bi mi biti kompliment, no smatram da smo obje jedinstvene, svaka na svoj način, i da obje imamo vrijednosti koje nosi vlastita osobnost", kazala je.

Na Instagramu je prati više od 80 tisuća ljudi, a bavi se i modelingom te je i lice iz brojnih videospotova domaćih glazbenika.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Jasmin Stavros - 4 In Magazin: Jasmin Stavros - 3 In Magazin: Jasmin Stavros - 2 In Magazin: Jasmin Stavros - 1 +20 Jasmin Stavros inMagazin Stavros u bolnici utjehu pronalazi u vjeri: ''Krunica mi je stalno u ruci i molim po cijele dane, sumnjaju na još nešto...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 6 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 2 +26 Danijela Martinović - 1 Celebrity Danijela Martinović u prvom izlasku od objave da ponovno ljubi, pjevačica nikad nije bila više nasmijana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene