Ljubav joj dobro stoji

Danijela Martinović u prvom izlasku od objave da ponovno ljubi, pjevačica nikad nije bila više nasmijana!

Danijela Martinović - 5 Danijela Martinović - 5 Ivana Nobilo / CROPIX 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 6 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović - 9 Danijela Martinović - 8 +20 Danijela Martinović - 6 Galerija

Danijela Martinović viđena je u prvom izlasku nakon objave sretnih vijesti da ima novog muškarca u svom životu.

Naša omiljena pjevačica Danijela Martinović viđena je prvi put u javnosti nakon objave sretnih vijesti da ima novu ljubav u životu. Danijela je prisustvovala promociji knjige o pokojnom Arsenu Dediću ''Arsen'', a za okupljene goste rekla je i nekoliko riječi na samoj promociji.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović i Josip Plavić baš uživaju skupa! Pojavile se nove fotografije Danijele Martinović i njenog partnera, posebno ih je oduševilo iznenađanje koje ih je dočekalo!

Danijela je za to događanje odjenula šarenu haljinu s kragnom te velikim gumbima, a kosu je po običaju svezala u niski rep.

Pjevačica je po fotografijama bila vrlo dobro raspoložena, ali hrvatska javnost već je navikla na njezin uvijek vedri osmijeh i pozitivu gdje god da se pojavi.

A Danijela je u posljednje vrijeme još i sretnija zbog novosti u njezinu životu. Naime, Danijela je početkom ožujka za Gloriju otkrila da već godinu dana ljubi kriminalističkog inspektora Josipa Plavića. Fotografije sretnog para već su preplavile i društvene mreže, a naočiti Josip osvojio je simpatije Danijelinih obožavatelja.

"Čini mi se da je inspektor pravi alfa-muškarac, a takvih gotovo da više i nema", "Baš su lijep par", "Konačno ima pravog muškarca pokraj sebe", samo su neki od komentara na novopečeni par.

"Prvi susret dogodio se prije otprilike godinu dana, kad je odvjetnica u moje ime podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo riješen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove", rekla je Danijela te je dodala i kako njihova ljubavna priča podsjeća na filmski scenarij.

"Prolazimo puno lijepih trenutaka, o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti jer želim da ova priča ostane zabilježena", istaknula je pjevačica.

Kako saznaje Slobodna Dalmacija, iza Josipa je jedan brak u kojem je dobio kćer, a s bivšom suprugom u dobrim je odnosima. Osim što radi kao inspektor, Josip je i dio benda Izvan Zakona, u kojem svira gitaru, pjeva prateće vokale i uglazbljuje tekstove koje piše njegova kolegica kriminalistkinja.

Danijela iza sebe ima dugogodišnju vezu s Petrom Grašom i brak s Markom Perkovićem Thompsonom.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić - 1 Zrinka Cvitešić - 2 Zrinka Cvitešić - 3 Zrinka Cvitešić - 5 +20 Zrinka Cvitešić Celebrity Prelijepa Zrinka Cvitešić u prozirnom korzetu pokorila crveni tepih u Londonu i proslavila još jedan veliki uspjeh u karijeri!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton s djecom Čestitke za princezu Dianu - 2 Čestitke za princezu Dianu - 3 Čestitke za princezu Dianu - 1 +16 Princeza Charlotte Zanimljivosti Malena Charlotte rasplakala Britance riječima koje je uputila princezi Diani, princ William vodi posebnu brigu o jednoj stvari

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene