Nešto mu sprema

Naša Megan Fox u poluprozirnom izdanju sve ostavila bez teksta, a njezin partner otkrio i zašto se druže više nego što bi trebali!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 2 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 1 Deniss Grgić - 3 Deniss Grgić - 2 Deniss Grgić - 1 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 4 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 3 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 2 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 1 Deniss Grgić i Jakov Bjelac +21 Deniss Grgić i Jakov Bjelac Galerija

Deniss Grgić i Jakov Bjelac u prvoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" otplesali su vatreni tango i zapalili atmosferu u studiju i pred malim ekranima.

Akademska slikarica i jedna od kandidatkinja nove sezone "Plesa sa zvijezdama", Deniss Grgić uzavrela je atmosferu već u prvoj emisiji showa, u kojoj je zaplesala tango, sa svojim mentorom Jakovom Bjelcom.

Pogledaj i ovo Deniss Grgić Ostvarila joj se želja! Ova mala slatka djevojčica izrasla je u ljepoticu koju zovu hrvatskom Megan Fox, a od večeras je gledate u televizijskom spektaklu!

Deniss je na pozornici zaplesala u crnom poluprozirnom kombinezonu, ispod kojeg nije nosila donje rublje i u kojem je pokazala top formu, koja će joj zasigurno pripomoći u daljnjim koreografijama.

"Došla sam uživati u ovom procesu i nadam se da će tako biti. Zabavila sam se i bilo mi je super, a za ocjene baš i nisam marila ni u školi", priznala je Deniss nakon nastupa.

Deniss je po struci slikarica pa je voditeljica Tamara Loos upitala njezinog mentora Jakova je li mu naslikala portret i je li već na zidu.

"Nakon treninga ćemo se naći još pola sata da ga dovrši pa će na zid", otkrio je Jakov.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos - 3 Marko Grubnić, Tamara Loos i Igor Mešin Tamara Loos i Marko Grubnić Tamara Loos +6 Tamara Loos Celebrity Pogledajte spektakularno izdanje nove voditeljice Plesa sa zvijezdama za prvu emisiju ove sezone!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci - 4 Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci - 3 Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci - 2 Larisa Lipovac Navojec - 2 +29 Larisa Lipovac Navojec - 1 Celebrity Glamurozna pojava Larise Lipovac Navojec za prvo izdanje spektakla koji se jedva čekao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene