Turska bajka

Udala se Hazan: Zbog događaja iz djetinjstva imala je traume, no on joj je pomogao da ih se riješi

Deniz Baysal (Foto: Instagram) Deniz Baysal (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Deniz Baysal (Foto: Instagram) Deniz Baysal (Foto: Instagram) Deniz Baysal (Foto: Instagram) Deniz Baysal (Foto: Instagram) Deniz Baysal (Foto: Instagram) Deniz Baysal (Foto: Instagram) Deniz Baysal (Foto: Instagram) Deniz Baysal (Foto: IN Magazin) +0 Glumica Deniz Baysal (Foto: IN Magazin) - 3 Galerija

Turska glumica Deniz Baysal udala se za glazbenika Barışa Yurtçua.

28-godišnja turska glumica Deniz Baysal u seriji "Fazilet i njezine kćeri" tumači lik Hazan, starije Faziletine kćeri.

Pogledaj i ovo Marko Orešković - 2 Ali sreća ga nije dugo pratila Simpatičnom Zagrepčaninu je pitanje o bosanskoj obitelji iz popularne serije donijelo početničku sreću, znate li vi odgovor oko kojeg on nije dvojio?

A nakon velikog uspjeha serije koju možete pratiti na Novoj TV, Deniz posljednjih dana ima još jedan važan razlog za slavlje.

Naime, prelijepa glumica udala se za glazbenika Barışa Yurtçua iz grupe Kolpa i to nakon 2 godine veze.

28-godišnja glumica i 36-godišnji pop glazbenik sudbonosno "da" izgovorili su u mondenom turskom ljetovalištu Çeşme na Egejskome moru, točnije u jednom popularnom restoranu koji je poznat kao okupljalište turske elite.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Deniz Baysal Yurtcu (@denizbaysal_)

Sretni par zavjete je izgovorio uz romantični zalak sunca, a danas svi govore i o njezinoj raskošnoj vjenčanici koju je za nju napravila poznata turska dizajnerica Zelia Kazar.

Podsjetimo, par se upoznao 2017. godine na snimanju spota u kojem je Deniz glumila dominu, a njezin novopečeni suprug njezinog slugu. Kako je sama otkrila, bila je to fatalna privlačnost.

Također, priznala je i kako je on prvi muškarac koji je u njen život doveo mir i sigurnost koji su joj bili potrebni još od malih nogu kada su se njezini roditelji rastali. Otad je lijepa glumica imala strah od napuštanja, a on se najviše odražavao na njezine veze.

Ipak, pronašla je svoju mirnu luku...

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Penelope Cruz Bardem (Foto: Getty) Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz (Foto: AFP) +5 Penelope Cruz i Tom Cruise (Foto: AFP) Celebrity On joj je vratio vjeru u ljubav nakon što je bivšeg morala ostaviti zbog njegove opsjednutosti kontroverznom vjerom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene