Par kao iz sapunice

On joj je vratio vjeru u ljubav nakon što je bivšeg morala ostaviti zbog njegove opsjednutosti kontroverznom vjerom

Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Afp 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Penelope Cruz Bardem (Foto: Getty) Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz i Tom Cruise (Foto: AFP) Penelope Cruz i Tom Cruise (Foto: AFP) Penelope Cruz Tom Cruise (Foto: Getty) Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) +0 Penelope Cruz (Foto: AFP) Galerija

Penelope Cruz je nakon prekida s Tomom Cruiseom upoznala budućeg supruga Javiera Bardema.

Penelope Cruz nedavno se pojavila na 76. Filmskom festivalu u Veneciji te još jednom oduševila elegancijom i ljepotom.

Pogledaj i ovo Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) Ipak su se spojili Jedna od najseksi žena na svijetu, za kojom uzdišu i muškarci i žene, otkrila kako je upoznala zaručnika

45-godišnja Španjolka tamo je promovirala svoj novi film "Wasp Network", a u kofer je spakirala nekoliko kreacija za koje je znala da će oduševiti javnost. Zanosna glumica posebno je blistala u bijeloj krinolini s perjem u kojoj je izgledala poput mderne princeze, no njezin princ ovoga puta nije bio s njom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) on

Pritom mislimo na njezinog supruga, 50-godišnjeg španjolskog glumca Javiera Bardema s kojim je Penelope u braku od 2010. godine, no o njihovom odnosu ne zna se gotovo ništa.

Podsjetimo, glumački par zajedno je od 2007. godine, a intimna ceremonija održana je u vili njihovih prijatelja na Bahamima. Sin Leo rođen je 2011. godine, a kći Luna 2013. godine.

Par je glumio i u nekoliko zajedničkih filmova, među kojima je svakako najpoznatiji "Vicky Christina Barcelona", u kojem je Penelope glumila njegovu bivšu ženu s kojom ima vrlo strastven, ali kompliciran odnos. No čini se kako to nije slučaj u stvarnom životu jer se za par sve ove godine nije vezao niti jedan skandal ili su dobro sakrivali sve potencijalne probleme tijekom godina.

Tako su ih paparazzi sve ove godine uspjeli snimiti s djecom svega nekoliko puta, što je za holivudske standarde zaista malo, pogotovo kad si zvijezda A-liste. Ipak, zna se kako se par prvi put upoznao davne 1992. godine na setu filma "Jamón Jamón". U vrijeme snimanja filma "Vicky Christina Barcelona" par je već godinu dana bio u vezi, a šuškanja su počela nakon što su snimljeni na odmoru na Maldivima.

Par je tek 2010. godine priznao ljubav zajedničkim pojavljivanjem na crvenom tepihu dodjele Goya nagrada koje se nazivaju "španjolskim Oscarima".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) on

"Dijelim ovu sreću sa svojom partnericom, prijateljem, ljubavi, Penelope. Puno toga ti dugujem i volim te", poručio joj je tada javno markantni Javier preuzimajući nagradu za najboljeg glumca. Bio je to doista rijetki javni izljev ljubavi tajanstvenog glumca koji je pronašao jednako tajanstvenu partnericu.

Prethodno je Penelope bila u višegodišnjoj vezi s glumcem Tomom Cruiseom, u kojeg se zaljubila na setu filma "Vanilla Sky" 2001. godine, no ljubav je potrajala do 2004. godine. U vrijeme snimanja filma Tom je bio u braku, no Španjolka je inzistirala na tome da se među njima nije ništa dogodilo dok se nije razveo od Nicole Kidman.

Iako to nikada nije službeno potvrđeno, šuška se kako ga je glumica ostavila zbog njegove opsjednutosti kontroverznom scijentologijom. Isto su učinile i njegove bivše supruge Nicole Kidman i Katie Holmes, dok ga je prva, glumica Mimi Rogers, navodno i uvela u taj svijet.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene