Ups!

Partner slavne reality zvijezde slučajno je otkrio termin poroda i ime koje će on i supruga dati djetetu

Kourtney Kardashian - 4 Kourtney Kardashian - 4 Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian - 12 Kourtney Kardashian - 9 Kourtney Kardashian - 7 Kourtney Kardashian - 3 Kourtney Kardashian - 6 Kourtney Kardashian - 11 Kourtney Kardashian - 8 Kourtney Kardashian - 5 Kourtney Kardashian - 4 Kourtney Kardashian - 3 +16 Kourtney Kardashian - 2 Galerija

Suprug Kourtney Kardashian Travis Barker slučajno je otkrio kad je njegova voljena trebala roditi, ali i kako će nazvati svoje prvo zajedničko dijete.

Glazbenik Travis Barker i suprug Kourtney Kardashian slučajno je otkrio termin rođenja njihova sina i kako će ga nazvati.

Tijekom podcasta One Life One Chance s Tobyjem Morseom, Travis je otkrio da je Kourtney trebala roditi na Noć vještica ili u prvom tjednu studenog.

"Na Havajima smo namjeravali održati dobrotvornu zabavu, ali tada se Rocky treba roditi", rekao je Travis. Na to je voditelj viknuo: "Rocky Thirteen Barker", što je Travis potvrdio. "To je tako jako ime, čovječe", rekao je Toby.

No, pošto je Noć vještica prošla, sad se svaki dan očekuje da bi se ova Kardashianka mogla pohvaliti prinovom.

Kourtney je vijest da čeka dijete sa svojim 47-godišnjim suprugom Travisom Bakerom otkrila u srpnju i to na koncertu njegova benda Blink-182 stojeći u publici i držeći u rukama natpis "Travise, trudna sam".

Kourtney i Travis, koji su s vremenom stekli zajednički nadimak Kravis, započeli su svoju romansu 2020. godine, a prije toga su godinama bili dobri prijatelji. Vjenčali su se 2022. godine, nakon dodjele nagrada Grammy, u kapelici u Los Angelesu, a oboje su priznali da su tada bili u pripitom stanju.

Mjesec dana kasnije zakonski su se vjenčali u zgradi suda u Santa Barbari, a zatim su i treći put izmijenili zavjete u bajkovitom talijanskom Portofinu.

Travis iza sebe ima dva propala braka, s Melissom Kennedy te Shannom Moakler, s kojom ima i dvoje djece, Alabamu Luellu i Landona Ashera. Kourtney je pak majka troje djece, osmogodišnjeg Reigna Astona, desetogodišnje Penelope i Masona Dasha, a dobila ih je sa Scottom Disickom, s kojim je godinama bila u burnoj vezi.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Blunt - 5 Emily Blunt - 4 Emily Blunt - 3 Emily Blunt - 2 +14 Emily Blunt - 1 Celebrity Seksi scene lijepe glumice u filmu koji je već danima jedan od najgledanijih, evo zbog čega svi hvale njezinu izvedbu!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Karol G Karol G Karol G Karol G +23 Karol G Celebrity Na Instagramu je bomba bez mane, no istina je ipak nešto drugačija: Paparazzi razotkrili kolumbijsku zvijezdu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene