Sve se vidi

Članica slavnog klana jednu je stvar odlučila preskočiti ispod uske haljine, poveći trudnički trbuh ostao je u drugom planu!

Kourtney Kardashian Kourtney Kardashian Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian - 1 Kourtney Kardashian - 2 Kourtney Kardashian - 4 Kourtney Kardashian - 3 Kourtney Kardashian Kourtney Kardashian - 3 Kourtney Kardashian - 2 Kourtney Kardashian - 1 Kourtney Kardashian i Travis Barker - 5 Kourtney Kardashian i Travis Barker - 6 +6 Kourtney Kardashian i Travis Barker - 4 Galerija

Kourtney Kardashian pokazala je ponosno trudnički trbuh, ali i bujne obline u haljini ispod koje nije nosila grudnjak.

Članica najpoznatije reality obitelji Kourtney Kardashian u pripijenoj je crvenoj haljini prošetala svoj sada već poveći trudnički trbuh, a ispod koje ovaj put nije obukla donje rublje što se da primijetiti i na njenim najnovijim paparazzo fotografijama.

44-godišnja Kourtney snimljena je u šetnji s 11-godišnjom kćeri Penelope, a tijekom koje je ponosno pokazala trbuh dok iščekuje dijete s 47-godišnjim Travisom Barkerom. Do izražaja su došle i njezine bujne obline koje su se isticale ispod pripijene kreacije s prorezima.

Kourtney je vijest da čeka dijete sa svojim 47-godišnjim suprugom Travisom Bakerom otkrila prošlog mjeseca, i to na koncertu njegova benda Blink-182 stojeći u publici i držeći u rukama natpis "Travise, trudna sam".

Kourtney i Travis, koji su s vremenom stekli zajednički nadimak Kravis, započeli su svoju romansu 2020. godine, a prije toga su godinama bili dobri prijatelji. Vjenčali su se 2022. godine, nakon dodjele nagrada Grammy, u kapelici u Los Angelesu, a oboje su priznali da su tada bili u pripitom stanju.

Mjesec dana kasnije zakonski su se vjenčali u zgradi suda u Santa Barbari, a zatim su i treći put izmijenili zavjete u bajkovitom talijanskom Portofinu.

Travis iza sebe ima dva propala braka, s Melissom Kennedy te Shannom Moakler, s kojom ima i dvoje djece, 17-godišnju Alabamu Luellu i 19-godišnjeg Landona Ashera. Kourtney je pak majka troje djece, osmogodišnjeg Reigna Astona, desetogodišnje Penelope i 13-godišnjeg Masona Dasha, a dobila ih je s 39-godišnjim Scottom Disickom, s kojim je godinama bila u burnoj vezi.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Nadine Mičić - 1 Nadine Mičić - 2 Nadine Mičić - 3 Nadine Mičić +10 Nadine Mičić - 1 Celebrity Maštoviti dekolte i detalji s kojima je prekrila grudi ukrali su sve poglede, a opaki prorez na haljini sve je dodatno začinio!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Šimunić - 2 Josip Šimunić - 1 Josip Šimunić - 3 Josip Šimunić - 4 +13 Josip Šimunić - 6 Nekad i sad Bivši Vatreni nakon velike se tragedije rijetko pojavljuje u javnosti, ali sada je snimljen u šetnji sa svojim najmilijima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene