Dugo ga nismo vidjeli

Bivši Vatreni nakon velike se tragedije rijetko pojavljuje u javnosti, ali sada je snimljen u šetnji sa svojim najmilijima

Josip Šimunić Josip Šimunić Marko Lukunic/Pixsell 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Šimunić - 2 Josip Šimunić - 1 Josip Šimunić - 3 Josip Šimunić - 4 Josip Šimunić - 6 Josip Šimunić - 4 Josip Šimunić - 3 Josip Šimunić - 2 Josip Šimunić - 1 Niko Kranjčar i Josip Šimunić - 6 +7 Niko Kranjčar i Josip Šimunić - 5 Galerija

Josip Šimunić snimljen je u obiteljskoj šetnji Zagrebom i to nakon dugo vremena što ga nismo vidjeli u javnosti.

Naš umirovljeni nogometaš Josip Šimunić snimljen je u rijetkom pojavljivanju u javnosti i to u društvu svoje obitelji, koju je prije nekoliko godina pogodila velika tragedija.

Josip i njegova supruga Christina Marie snimljeni su u šetnji centrom Zagreba s djecom, nakon što su ih primijetili fotografi koji su se tamo zatekli.

Šimunić je s Christinom Marie u braku od 2013. godine, a par je prije pet godina pogodila strašna tragedija, kada je od posljedica komplikacija gripe preminula njihova kćerkica Luciana koju su dobili iste godine kada su se vjenčali.

Sina Juru dobili su krajem 2016. godine, a na ljeto 2019. u obitelj je stigao još jedan sinčić.

Inače, Josip je rođen u Canberri u Australiji, ali ima hrvatske korijene zbog kojih je odlučio igrati za našu reprezentaciju u kojoj smo ga gledali od 2001. do 2013. godine.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tihana Lazović Trifunović i Slavko Sobin - 2 Tihana Lazović Trifunović i Slavko Sobin - 1 Tihana Lazović Trifunović i Slavko Sobin - 2 Tihana Lazović Trifunović i Slavko Sobin - 3 +27 Tihana Lazović Trifunović i Slavko Sobin - 1 Celebrity Slavko Sobin jednim je detaljem zasjenio zgodnu plavušu s kojom se pojavio, evo zašto su svi gledali samo njih!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ida Keškić - 2 Ida Keškić - 3 Ida Keškić - 1 Ida Keškić +4 Ida Keškić Celebrity Pogledajte kakvo je iznenađenje lijepa glumica priredila u haljini s velikim izrezom s prednje strane: "Jedva sam čekala pokazati!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene