nije znao

Kardashianka obznanila sretnu vijest na koncertu svog supruga, pogledajte kako je on reagirao kada je ugledao njezinu poruku!

Kourtney Kardashian i Travis Barker - 2 Kourtney Kardashian i Travis Barker - 2 Instagram/Screenshot 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian i Travis Barker - 4 Kourtney Kardashian i Travis Barker - 1 Kourtney Kardashian i Travis Barker - 3 Kourtney Kardashian i Travis Barker - 5 Kourtney Kardashian i Travis Barker - 6 Kourtney Kardashian i Travis Barker Kourtney Kardashian i Travis Barker - 1 Kourtney Kardashian i Travis Barker - 2 Kourtney Kardashian i Travis Barker - 3 +0 Kourtney Kardashian i Travis Barker - 2 Galerija

Kourtney Kardashian je na koncertu grupe Blink-182 podigla transparent kojim je suprugu Travisu Barkeru otkrila da je trudna.

Najstarija sestra iz poznate reality obitelji, 44-godišnja Kourtney Kardashian, čeka prvo dijete sa suprugom Travisom Barkerom (47), bubnjarem benda Blink-182.

Sretnu vijest Kourtney je objavila na suprugovom koncertu, i to golemim transparentom na koji je napisala "Travise, trudna sam!"

Ostali članovi benda i publika zatim su počeli skandirati Travisovo ime, a on je bio vidno iznenađen ovom viješću.

"Natko će dobiti bebu", kazao je na mikrofonu pjevač i basist benda Mark Hoppus koji je prvi sišao s pozornice čestitati trudnici.

Zatim je i Travis pohitao u zagraljaj svojoj supruzi, koju je obasuo i poljupcima.

Oboje su ovaj sretan trenutak zabilježili na svojim profilima na Instagramu, a u komentarima su dobili brojne čestitke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian Barker (@kourtneykardash)

Podsjetimo, Kourtney i Travis, koji su s vremenom stekli zajednički nadimak Kravis, započeli su svoju romansu 2020., a prije toga su godinama bili dobri prijatelji.

Vjenčali su se 2022. godine, nakon dodjele nagrada Grammy, i to u kapelici u Los Angelesu, a oboje su priznali da su bili u pripitom stanju.

Mjesec dana kasnije zakonski su se vjenčali u zgradi suda u Santa Barbari, a zatim su i treći put izmijenili zavjete u bajkovitom talijanskom Portofinu.

Barker iza sebe ima dva propala braka, s Melissom Kennedy te Shannom Moakler, s kojom ima i dvoje djece, 17-godišnju Alabamu Luellu i 19-godišnjeg Landona Ashera. Kourtney je majka troje djece, osmogodišnjeg Reigna Astona, desetogodišnje Penelope i 13-godišnjeg Masona Dasha, a svima je otac Scott Disick (39), s kojim je bila u dugogodišnjoj burnoj vezi.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria De Angelis s prijateljicama - 4 Victoria De Angelis s prijateljicama - 3 Victoria De Angelis s prijateljicama - 5 Victoria De Angelis s prijateljicama - 1 +11 Victoria De Angelis s prijateljicama - 6 Celebrity Pobjednica Eurosonga s prijateljicama se skinula u toples, pa jednu od njih strastveno ljubila pred svima!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Ettoa i Anje Pavelić Vjenčanje Ettoa i Anje Pavelić Vjenčanje Ettoa i Anje Pavelić Etto sa suprugom i djetetom +11 Etto sa sinom Nekad i sad Došao je igrati za Dinamo, pa je postao hrvatski zet, no s lijepom Zagrepčankom proživio je teške obiteljske trenutke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene