Zgodna i preplanula!

Najstarija sestra iz poznatog klana pohvalila se zanosnim oblinama u vrućem izdanju, a otkrila je i kako održava zavidnu liniju

Kourtney Kardashian Kourtney Kardashian Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian Kourtney Kardashian Megan Fox i Kourtney Kardashian Megan Fox i Kourtney Kardashian Megan Fox i Kourtney Kardashian Vjenčanje Kourtney Kardashian i Travisa Barkera Kourtney Kardashian i Travis Baker - 1 Kourtney Kardashian i Travis Baker - 2 Kourtney Kardashian i Travis Baker - 3 Kourtney Kardashian i Travis Baker - 4 +15 Kourtney Kardashian i Travis Baker - 5 Galerija

Kourtney Kardashian pokazala je svoje zanosno tijelo na novoj fotografiji koju je podijelila na svom Instagram storiju.

Kourtney Kardashian pozirala je u jednodijelnom tigrastom badiću koji je istaknuo njezinu fit građu tijela, ali i zgodne duge noge. Bikini je sadržavao remen s istim detaljem koji je naglasio njezin struk.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian Sve se vidi Članica slavnog klana jednu je stvar odlučila preskočiti ispod uske haljine, poveći trudnički trbuh ostao je u drugom planu!

Na vrhu fotografije, dodala je poveznicu na svoju web stranicu o životnom stilu Poosh, koja njezine obožavatelje vodi na članak s uputama za pilates vježbe. 

Kardashian je glavna direktorica stranice koja se fokusira na različite teme, uključujući modu i zdrav život.

Poosh je napravljen 2019. godine , a web stranicu osmislila je upravo Kourtney s posebnim naglaskom na "određeno iskustvo i odredište za moderan život".

Na svom Insta profilu prisjetila se svoje kratke kose pa upitala pratitelje za mišljenje:

"Ovo sam ja s kratkom kosom. Da se ošišam ili da je pustim da dalje raste?".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian Barker ❤️‍🔥 (@kourtneykardash)

Reality zvijezda trenutno je prepuna poslovnih obaveza, a uz sve to ima još troje djece i brine o suprugu Travisu Barkeru koji je nedavno imao velikih zdravstvenih problema

Naime, hospitaliziran je zbog pankreatitisa, odnosno upale gušterače, a liječnici vjeruju da je uzrok tome njegova nedavna kolonoskopija, javlja TMZ.

Njegova novopečena supruga Kourtney bila je uz njega i dok su ga nosili u kola hitne pomoći.

Podsjetimo, Kourtney i Travis vjenčali su se prije mjesec dana u Italiji, a prije toga su dva puta stali pred oltar, prvi put sasvim iznenadno u Las Vegasu, gdje ih je vjenčao imitator Elvisa Presleyja, a zatim i pred matičarem.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun - 2 Snježana Mehun - 1 Snježana Mehun - 4 Snježana Mehun - 5 +2 Snježana Mehun Celebrity Seksi kupaći kostim Snježane Mehun teško će biti nadmašiti, pokriveni su samo ključni dijelovi, a ostatak je potpuno proziran!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Aisleyne Horgan-Wallace - 3 Aisleyne Horgan-Wallace - 5 Nicola McLean Amy Day +10 Francine Lewis Zanimljivosti Prava parada raskošnih dekoltea: Ovako bujne obline ne viđaju se svaki dan, a pogotovo ne na istom mjestu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene