prvo s novim partnerom

U 45. godini rodila je četvrto dijete, a zanimljivo je i zašto su dječaku dali ovo neobično ime!

Kourtney Kardashian Kourtney Kardashian Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian - 7 Kourtney Kardashian - 9 Kourtney Kardashian - 11 Kourtney Kardashian - 12 Kourtney Kardashian - 8 Kourtney Kardashian - 3 Kourtney Kardashian - 5 Kourtney Kardashian - 6 Kourtney Kardashian - 2 Kourtney Kardashian - 3 +20 Kourtney Kardashian - 4 Galerija

Kourtney Kardashian i Travis Barker u subotu su postali roditelji malenog dječaka.

Slavna reality zvijezda Kourtney Kardashian i njen suprug Travis Barker dobili su dječaka, prenosi People

Dali su mu ime Rocky Thirteen Barker, a postoji i objašnjenje kako su ga odabrali. 

"Rocky George je svirao gitaru za grupu Suicidal Tendencies, a i ''Rocky'' iz 1976. je najveći boksački film svih vremena'', otkrio je Travis u jednom intervjuu.

Što se tiče srednjeg imena, za njega je 13 najveći broj svih vremena. Muzičar i sam, među brojnim tetovažama, na tijelu ima urezane brojke 1 i 3. 

Dugo su pokušavali imati dijete, a Kourtney je u zadnje dvije godine nekoliko puta išla na umjetnu oplodnju. No, zatrudnjela je tek kada je prestala s IVF tretmanima.

U rujnu ove godine odjeknula je vijest kako je završila u bolnici na hitnoj operaciji da bi spasila bebu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian Barker (@kourtneykardash)

Kourtney je vijest da čeka dijete sa svojim 47-godišnjim suprugom Travisom Bakerom otkrila u srpnju i to na koncertu njegova benda Blink-182 stojeći u publici i držeći u rukama natpis "Travise, trudna sam".

Kourtney i Travis, koji su s vremenom stekli zajednički nadimak Kravis, započeli su svoju romansu 2020. godine, a prije toga su godinama bili dobri prijatelji. Vjenčali su se 2022. godine, nakon dodjele nagrada Grammy, u kapelici u Los Angelesu, a oboje su priznali da su tada bili u pripitom stanju.

Mjesec dana kasnije zakonski su se vjenčali u zgradi suda u Santa Barbari, a zatim su i treći put izmijenili zavjete u bajkovitom talijanskom Portofinu.

Travis iza sebe ima dva propala braka, s Melissom Kennedy te Shannom Moakler, s kojom ima i dvoje djece, Alabamu Luellu i Landona Ashera. Kourtney je pak majka troje djece, osmogodišnjeg Reigna Astona, desetogodišnje Penelope i Masona Dasha, a dobila ih je sa Scottom Disickom, s kojim je godinama bila u burnoj vezi.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ksenija Pajić - 1 Ksenija Pajić - 3 Ksenija Pajić - 4 Ksenija Pajić - 5 +24 Ksenija Pajić (Foto: IN Magazin) - 3 Celebrity Tko bi rekao da su našoj predivnoj glumici 62 godine? U upečatljivoj bundi teško ju je bilo ne primijetiti na zagrebačkoj špici!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Bekuta Ana Bekuta - 3 Ana Bekuta - 2 Ana Bekuta - 3 +15 Ana Bekuta - 4 Zanimljivosti Jedan je od najboljih ženskih vokala narodne glazbe, a sad se požalila da joj je zdravlje bilo narušeno: ''Moja krvna slika napokon je idealna''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene