nešto drugačije

Seksi kupaći kostim Snježane Mehun teško će biti nadmašiti, pokriveni su samo ključni dijelovi, a ostatak je potpuno proziran!

Snježana Mehun - 3 Snježana Mehun - 3 Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun - 2 Snježana Mehun - 1 Snježana Mehun - 4 Snježana Mehun - 5 Snježana Mehun Snježana Mehun i Franz Schiliger +0 Snježana Mehun - 3 Galerija

Snježana Mehun Schillinger na Instagramu je objavila fotografije s Hvara na kojima se pohvalila neobičnim kupaćim kostimom s prozirnim dijelovima.

Domaća poduzetnica Snježana Mehun Schillinger sa suprugom Franzom Schillingerom trenutno uživa na Hvaru odakle se navila na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Alka Vuica ''Kad donesete takvu odluku...'' Beskonačna ljubav, radost, ali i odgovornost: Poznate Hrvatice progovorile su o izazovima samohranog majčinstva!

Tamo je objavila niz fotografija na kojima pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu s crnim trakama koje prekrivaju samo ključne dijelove, a ostatak je potpuno proziran.

"Svugdje pođi i na kraju ipak na Hvar dođi", napisala je u opisu fotki, među kojima je i jedna na kojoj se ljubi sa suprugom, a neobičan badić ukrao je svu pažnju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)

"Kakav kupaći", "Goriš", "Kupaći kostim laska liniji, odlično", nizali su se komplimenti uz emotikone vatre i zaljubljene smajliće, a neki su primijetili i da joj bračni život baš godi.

Jedno je sigurno, Snježana ima najseksi badić ovog ljeta koji će druge poznate Hrvatice teško nadmašiti, no sigurni smo i da će mnoge pokušati.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Aisleyne Horgan-Wallace - 3 Aisleyne Horgan-Wallace - 5 Nicola McLean Amy Day +10 Francine Lewis Zanimljivosti Prava parada raskošnih dekoltea: Ovako bujne obline ne viđaju se svaki dan, a pogotovo ne na istom mjestu!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 +28 Nina Badrić - 4 Celebrity Nina Badrić javila se iz Crne Gore fenomenalnom fotografijom u neobičnom badiću: ''Prva noga estrade!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene