Njegova najveća podrška

Tko je mama Luke Nižetića? Njeni sin i kćer poznata su lica u domaćim medijima, a evo kako ona izgleda

Luka Nižetić - 2 Luka Nižetić - 2 Duje Klaric / CROPIX 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić - 1 Petra i Tamara Nižetić Petra i Tamara Nižetić Luka i Petra Nižetić - 4 Luka Nižetić - 2 Luka Nižetić s roditeljima Petra Nižetić Mastelić Luka Nižetić i Petra Nižetić Mastelić Luka Nižetić Luka Nižetić - 3 +18 Luka Nižetić - 2 Galerija

Uz Luku Nižetića na Melodijama Jadrana bile su i njegova mama Tamara i sestra Petra Nižetić.

Luka Nižetić proteklih dana na Melodijama Jadrana predstavio je svoj novi singl ''Vrića sriće'', a dok je on nastupao na pozornici splitske Galerije Meštrović, iz publike su ga vjerno pratile mama i sestra.

Sestra Petra Nižetić Mastelić i majka Tamara Nižetić na događaj su stigle ne skidajući osmijeh s lica, a zajedno su pozirale i za fotografe. 

Sa sestrom je Luka opalio i jedan selfie, a njihove fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Inače, dok je Luka na domaćoj sceni itekako poznato lice, njegova sestra prije nekoliko godina nestala je iz naše javnosti. 

Nekoliko godina živjela je u Americi, točnije San Franciscu, no 2021. godine se s obitelji vratila u Hrvatsku, a tu je rodila i svoje drugo dijete.

Godinu dana nakon povratka u Hrvatsku prekinula je desetak godina dugu medijsku šutnju.

"Sedam godina provela sam u Americi, vratili smo se ima pola godine. Ne radim nikakav javni posao koji bih promovirala i prezentirala, tako da sam stay at home mum, kako bi rekli. Privatni život ne volim provlačiti po medijima", rekla je tada u IN magazinu, a istaknula je i kako je povratak u Hrvatsku bio najbolja odluka za njezinu obitelj. Otad je otvorila i svoj fotografski studio.

Petra sa suprugom Franom Mastelićem ima sinove Jozu i Milu. Par je u braku su od 2016. godine, a bračne zavjete izrekli su u Splitu. 

Svoju majku i tatu Milu Luka rijetko pokazuje na društvenim mrežama, ali na jednoj fotografiji koju je objavio vidi se da je preslika svog oca.

Pogledaji ovo Luka Nižetić u Puli - 7 Celebrity Luka Nižetić napravio je odličnu atmosferu na podnevnom dočeku u Puli, a jedna se obožavateljica nakon zagrljaja s njim i rasplakala!

Pogledaji ovo Luka Nižetić - 1 inMagazin Luka Nižetić otkrio da njegovog nećaka čeka svjetska karijera: ''Već vidim neki dokumentarac za 40 godina...''

Pogledaji ovo Petra Nižetić Celebrity Sestra Luke Nižetića nakon tri godine vratila se na društvene mreže i odmah objavila jednu važnu novost!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Damir Martin - 6 In Magazin: Damir Martin - 5 In Magazin: Damir Martin - 4 In Magazin: Damir Martin - 3 +18 In Magazin: Damir Martin - 2 inMagazin Lijepe vijesti u domu našeg najtrofejnijeg veslača, ekskluzivno za IN magazin otkrio: ''Dolazi još jedna curka!''

 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Severina i Maja Šuput - 2 +25 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 4 Celebrity Šuput u haljini koja je jedva pokrila ključne dijelove pokorila Slavoniju: "Ma ti si haljini samo dodatak!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene