Snimljena nakon dugo vremena

Sestru Luke Nižetića rijetko viđamo otkako se povukla s malih ekrana, no u posljednjem izlasku nije mogla proći neopaženo!

Petra Nižetić Mastelić Petra Nižetić Mastelić Saša Burić/Cropix 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Nižetić Mastelić Petra Nižetić Mastelić Luka Nižetić i Petra Nižetić Mastelić Petra Nižetić Mastelić Petra Nižetić Mastelić Petra Nižetić i Frane Mastelić (Foto: Instagram) Petra Nižetić i Frane Mastelić (Foto: Instagram) Petra Nižetić i Frane Mastelić (Foto: Instagram) Petra Nižetić i Frane Mastelić (Foto: Instagram) Petra Nižetić i Frane Mastelić (Foto: Instagram) +9 Petra Nižetić i Frane Mastelić (Foto: Instagram) Galerija

Petra Nižetić Mastelić snimljena je u Ljetnom kinu Bačvice u Splitu na projekciji animiranog filma.

Bivša voditeljica i starija sestra pjevača Luke Nižetića, Petra Nižetić Mastelić, svojevremeno je bila rado viđeno lice na društvenim događanjima, no otkako se povukla s malih ekrana, drži se podalje od očiju javnosti.

No ovaj tjedan pojavila se na projekciji kratkog animiranog filma "Žarko, razmazit ćeš dite!" autora Veljka i Milivoja Popovića, prema knjizi "U malu je uša đava" Tisje Kljakovic Braić, koja je održana u Ljetnom kinu Bačvice u Splitu.

Za ovu je prigodu odabrala kratki topić u kojem je otkrila dekolte i trbuh te je veselo pozirala fotografima, a iako je dugo nismo vidjeli, odmah ju je lako prepoznati jer se tijekom godina uopće nije promijenila.

Kako Petra izgleda sada, pogledajte u galeriji.

Nekoliko godina živjela je u Americi, točnije San Franciscu, no 2021. godine se s obitelji vratila u Hrvatsku, a tu je rodila i svoje drugo dijete.

Godinu dana nakon povratka u Hrvatsku prekinula je desetak godina dugu medijsku šutnju.

"Sedam godina provela sam u Americi, vratili smo se ima pola godine. Ne radim nikakav javni posao koji bih promovirala i prezentirala, tako da sam stay at home mum, kako bi rekli. Privatni život ne volim provlačiti po medijima", rekla je tada u IN magazinu, a istaknula je i kako je povratak u Hrvatsku bio najbolja odluka za njezinu obitelj. Otad je otvorila i svoj fotografski studio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Nizetic Mastelic (@modakomoda)

Petra sa suprugom Franom Mastelićem ima sinove Jozu i Milu. Par je u braku su od 2016. godine, a bračne zavjete izrekli su u Splitu. Bivša se voditeljica upravo zbog supruga preselila na drugi kraj svijeta, ali čini se da i za njih vrijedi poznata uzrečica - kod kuće je najljepše.

Pogledaji ovo Luka Nižetić Celebrity Luka Nižetić vratio omraženu frizuru: "Svi su se grozili i molili me da se ošišam, ali ja sam rekao ne!"

Pogledaji ovo Luka Nižetić Celebrity Luka Nižetić o svojim fotografijama zbog kojih padaju komplimenti: ''Brinem o sebi i zadovoljan sam svojim životom''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Vlatka Pokos - 1 In Magazin: Vlatka Pokos - 2 In Magazin: Vlatka Pokos - 3 In Magazin: Vlatka Pokos - 4 +26 In Magazin: Vlatka Pokos - 5 inMagazin Vlatka Pokos o novom poglavlju u svojem životu: "Guglao me i shvatio da me ljudi percipiraju kao ženu od afera"

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić za Karat Jewelry - 1 Ivana Mišerić za Karat Jewelry - 2 Ivana Mišerić za Karat Jewelry - 3 Ivana Mišerić za Karat Jewelry - 4 +14 Ivana Mišerić za Karat Jewelry - 5 Celebrity Naša lijepa radijska voditeljica u bikiniju izgleda kao supermodel, pogledajte ove atraktivne prizore!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene