''uzbuđeni smo...''

Sestra Luke Nižetića nakon tri godine vratila se na društvene mreže i odmah objavila jednu važnu novost!

Petra Nižetić Petra Nižetić Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Petra i Luka Nižetić s Lanom Jurčević In Magazin: Petra Nižetić sa dizajnericom Monikom Sablić - 7 In Magazin: Petra Nižetić sa dizajnericom Monikom Sablić - 5 In Magazin: Petra Nižetić sa dizajnericom Monikom Sablić - 3 Luka i Petra Nižetić - 1 Luka i Petra Nižetić - 2 Luka i Petra Nižetić - 3 Luka i Petra Nižetić - 4 Luka Nižetić i Petra Nižetić Mastelić Petra Nižetić Mastelić i Monika Sablić +15 Petra Nižetić Mastelić Galerija

Sestra Luke Nižetića Petra Nižetić povukla se s društvenih mreža, a nakon života u Americi vratila se u Hrvatsku te najavila novi projekt.

Nekadašnja televizijska voditeljica, producentica i modna blogerica Petra Nižetić svoje pratitelje na Instagramu iznenadila je vraćanjem na društvene mreže nakon dugo vremena.

Posljednji put na društvenim mrežama bila je aktivna 2020. godine, a sad se uz božićne obiteljske fotografije ponovno javila pratiteljima i najavila novi projekt.

''Uzbuđeni smo što je pred nama najljepše doba godine te što vam imamo priliku predstaviti Božićnu Foto Čaroliju by Petra Nižetić Mastelić. Nema boljeg načina da zabilježite čaroliju Božića od fotografiranja s vašim najmilijima, a mi ćemo vam omogućiti da dobijete profesionalne fotografije s božićnim efektima u čarobnim božićnim scenografijama. Broj mjesta je ograničen. Sve informacije možete saznati na našoj web stranici (u opisu profila)'', napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Nizetic Mastelic (@modakomoda)


Petrin studio se nalazi u Sinju odakle je njezin suprug Frane Mastelić, piše Tportal. 

Petra je dulje vrijeme je izbivala s društvenih mreža, a donedavno je s obitelji živjela u San Franciscu. Nakon što su dobili sinove Josu i Milu, odlučili su se vratiti u Hrvatsku.

U SAD-u je provela sedam godina, a po povratku u domovinu odlučili su živjeti pokraj Sinja. Par je u braku od 2016. godine, a bračne zavjete izrekli su u Splitu. Bivša se voditeljica upravo zbog supruga preselila na drugi kraj svijeta, ali čini se da i za njih vrijedi poznata uzrečica - kod kuće je najljepše.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Beatrice, Supertalent - 1 Beatrice, Supertalent - 2 Beatrice, Supertalent - 3 Beatrice, Supertalent - 4 +4 Beatrice, Supertalent - 5 Celebrity Sigurni smo da apsolutno nitko nije bio spreman na vještinu kojom se ova žena došla predstaviti u Supertalent, žiri je sve gledao u šoku i nevjerici!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić - 4 Hana Huljić - 5 +25 Hana Huljić - 2 Celebrity Hana Huljić oglasila se na društvenim mrežama nakon nekoliko mjeseci i podijelila lijepe vijesti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene