"Želim mu sve..."

Oglasio se otuđeni otac Meghan Markle i poslao poruku kralju Charlesu, za njega je imao samo posebne riječi

Thomas Markle Thomas Markle Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle, Thomas Markle i Doria Ragland - 4 Doria Ragland, Thomas Markle i Meghan Markle Thomas Markle - 1 Thomas Markle - 2 Otac Meghan Markle Thomas Markle - 7 Otac Meghan Markle Thomas Markle - 6 Otac Meghan Markle Thomas Markle - 5 Otac Meghan Markle Thomas Markle - 4 Otac Meghan Markle Thomas Markle - 3 Otac Meghan Markle Thomas Markle - 2 +21 Otac Meghan Markle Thomas Markle - 1 Galerija

Thomas Markle poslao je javnu poruku kralju Charlesu nakon što je čuo da mu je dijagnosticiran karcinom.

Otuđeni otac Meghan Markle, 79-godišnji Thomas Markle poželio je kralju Charlesu sve dobre želje ovoga svijeta, nakon što je otkriveno da britanski monarh boluje od raka.

Thomas koji je i sam imao ozbiljnih zdravstvenih problema i još se oporavlja od teškog moždanog udara koji je doživio 2002. godine kalju je putem medija poslao posebnu poruku.

"Želim uputiti najbolje želje kralju Charlesu i nadam se da će uskoro ozdraviti. Želim mu sve dobre želje ovoga svijeta", Thomasova je poruka za kralja, prenosi Daily Mail.

Što mislite o poruci Thomasa Marklea kralju Charlesu?

  • Lijepo i pažljivo od njega.
  • Bolje da se ne miješa u kraljevsku obitelj.
  • Samo privlači pažnju na sebe.

Ukupno glasova:

Kralj Charles je bio taj koji je zamijenio uloga Thomasa na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle 2018. godine te je otpratio do oltara, nakon što je Meghanin otac doživio dva srčana udara uoči vjenčanja i liječnici su mu naredili da ne leti.

Thomas zbog toga nikada nije krio razočaranje, ali je rekao da će biti vječno zahvalan kralju što je uskočio umjesto njega u posljednji trenutak.

Pogledaji ovo Meghan Markle s roditeljima - 10 Celebrity Evo kako je Meghan Markle pisala o svojim roditeljima prije udaje za princa Harryja, sve je bilo drugačije

Thomas i Meghan posljednjih nekoliko godina uopće ne razgovaraju jer je on navodno prodao njezine i Harryjeve fotografije medijima i javno ju je zamolio da mu oprosti, dodajući da je nije vidio pet godina. Tada se usporedio s kraljem Charlesom, rekavši da su obojica lišeni kontakta s unucima.

"Kralj Charles također nije učinio ništa loše i njemu su uskraćena djeca kao i meni", rekao je.

Kralju Charlesu dijagnosticiran je rak koji mu je iznenada otkriven tijekom liječenja povećane prostate, a vijest je potvrđena iz Buckinghamske palače te su dodali kako se ne radi o raku prostate, ali druge detalje zasad nisu otkrivali.

Nakon vijest o kraljevoj bolesti, njegov sin princ William vratio se dužnostima i to nakon što je uzeo pauzu dok se pak njegova supruga Kate Middleton oporavlja od operacije abdomena, a princ Harry hitno je doputovao iz SAD-a u Veliku Britaniju kako bi bio uz njega.

Pogledaji ovo Princ Harry Celebrity Zdravstveno stanje kralja Charlesa nije jedina briga koja mori Harryja, Meghan Markle s još zabrinjavajućih vijesti morat će se nositi sama

Harry je na let za Britaniju sjeo već nekoliko sati nakon što se vijest o zdravstvenom stanju Charlesa proširila svijetom, ali strani mediji pišu da sa sobom nije poveo suprugu Meghan Markle te djecu Archieja i Lilibet.

Kako piše Daily Mail, Harry je sletio nakon 11-satnog putovanja na londonski Heathrow, a s terminala ga je ispratilo policijsko vozilo.

Izvori su rekli da je Charles osobno nazvao Harryja kako bi mu priopćio zabrinjavajuću vijest, a vojvoda od Sussexa odmah je krenuo na zrakoplov. Njegov luksuzni Range Rover viđen je kako stiže na VIP terminal LAX-a, a Harry se ukrcao na prvi let.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Meghan Markle i princ Harry - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 7 Princ Harry i Meghan Markle - 5 +25 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Celebrity Zdravstveno stanje kralja Charlesa nije jedina briga koja mori Harryja, Meghan Markle s još zabrinjavajućih vijesti morat će se nositi sama

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Miroslav Lilić, 1999. godina Severina, 1999. godina Severina - 1 Severina - 2 +25 Severina - 3 Nekad i sad Osvanule fotografije Severine iz 1999. godine, pogledajte što je tada radila u društvu našeg televizijskog velikana

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene