Našli mu i zamjenu!

Chefovi Stjepan i Damir u izlasku bez Melkiora, a njegov izostanak objasnili su na urnebesan način!

Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin Jurica Galoić/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin - 1 Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin - 2 Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin - 3 Damir Tomljanović, Edin Mehmedović, Stjepan Vukadin Damir Tomljanović, Edin Mehmedović, Stjepan Vukadin Damir Tomljanović, Edin Mehmedović, Stjepan Vukadin In Magazin: Zlatni Studio - 6 In Magazin: Zlatni Studio - 5 Dodjela nagrade Zlatni Studio - 3 Weekend media festival, Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović, Melkior Bašić +10 Weekend media festival, Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović, Melkior Bašić Galerija

Stjepan Vukadin i Damir Tomljanović na dodjeli medijske nagrade Večernjakova ruža našalili su se na račun Melkiora Bašića, koji nije bio prisutan.

Članovi žirija showa MasterChef, chefovi Stjepan Vukadin i Damir Tomljanović, na dodjeli medijske nagrade Večernjakova ruža proglasili su pobjednika u kategoriji Radijska osoba godine.

Pogledaj i ovo Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin opasno dobri Omiljeni chefovi iz MasterChefa udružili snage u kuhinji pa završili u društvu policije!

Ovu prigodu iskoristili su i kako bi se našalili na račun kolege Melkiora Bašića, koji ovaj put nije bio s njima, a otkrili su i razlog njegova izostanka.

"Rekli su da primaju samo ove s kosom, tako da smo samo Damir i ja večeras ovdje", kazao je Stjepan s pozornice i nasmijao sve prisutne.

"Došli smo malo začinit stvari, nekome ćemo ih malo zasladiti, a nadamo se da nećemo puno zagorčati", poručili su prije nego što su dodijelili nagradu voditelju Mariju Liipovšeku Battifiaci.

Stjepan se s dodjele javio i u svojim pričama na Instagramu gdje je objavio fotografiju na kojoj on i Damir poziraju s Melkiorovom zamjenom, trenerom Edinom Mehmedoviićem.

"Evo ćelavog“, našalio se uz fotku na kojoj je označio Melkiora.

Inače, Dnevnik Nove TV osvojo je nagradu Večernjakova ruža u kategoriji TV emisija godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga - 2 +25 Matija Cvek i Jelena Rozga Celebrity Jelena Rozga izazvala pomutnju u haljini s brojnim izrezima, a bliski muškarac cijelo je vrijeme pazio na nju!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Beckham - 2 Brooklyn Beckham - 1 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 2 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 7 +26 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 10 Celebrity Beckhamov sin zgrozio novom tetovažom koju je posvetio svojoj supruzi, većina se pita jedno: ''Je li on normalan?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene