glasine sve jače

Srpski mediji uvjereni da se Severina i Igor Kojić definitivno rastaju, otkrili su i razlog koji je iznenadio mnoge

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina i Igor već mjesecima žive na različitim adresama, a javnost sve više bruji i tome da se par zasigurno rastaje.

Severina i njezin suprug Igor Kojić posljednjih su nekoliko mjeseci razdvojeni te osim trenutka kada mu je pjevačica čestitala rođendan, nema naznaka da su u kontaktu. Srpski mediji sve više nagađaju o njihovu definitivnom razvodu.

Pogledaj i ovo Severina, Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Baš su bili dobri Bivši Severinin svekar otkrio u kakvom su danas odnosu, jako su voljeli jedno drugo: "Bilo ovo napisano ili rečeno budite sigurni da..."

Srpski Story tako piše kako je kraj između Severine i Igora došao kada se ona pomirila sa svojim dugogodišnjim menadžerom Tomicom Petrovićem. Pišu kako se Petrović od samih početaka protivio njihovoj vezi, a on je s Igorom navodno u lošim odnosima otkako se par upoznao. Nagađaju kako je upravo zbog toga Severina Tomici dala otkaz, iako joj je godinama uspješno vodio karijeru. Nakon što su se razišli, Severinina karijera počela je patiti, a početkom ove godine pomirila se s Petrovićem, što je Kojića navodno jako razbjesnilo.

Igora je navodno razbjesnila i njezina nedavna objava na Instagramu, kada je pozirala s Tomicom i svojim društvom te je napisala da je to njezin mali krug velikih ljudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Imam mali krug velikih ljudi...” ❤️ #massimo #wearefamily #friends #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina 📷 foto credit @pedjalicina

A post shared by Severina (@severina) on

Glasine je razbuktala i činjenica da je Severini i Igoru prošloga petka bila peta godišnjica braka, a pjevačica nije ništa napisala na društvenim mrežama, iako to inače redovito radi.

Igor je uživao nedavno na ljetovanju u Hrvatskoj sa sestričnom, a nije poznato jesu li se supružnici vidjeli. Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, Severina i Igor nisu se vidjeli otkako se ona vratila iz Beograda u Zagreb, a potom i ljetovala s obitelji i prijateljicama diljem Lijepe Naše.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene