''Niste pogodili!''

Sonja Kovač saznala je spol bebe koju čeka: ''Što mislite tko se krije ispod trbuščića?''

Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač i Goran Mandić +19 Sonja Kovač i Goran Mandić Galerija

Sonja Kovač otkrila je da su ona i zaručnik Goran Mandić saznali koji je spol njihove bebe koju čekaju, a evo i što pratitelji prognoziraju.

Naša influencerica Sonja Kovač otkrila je da su ona i njen zaručnik Goran Mandić otkrili koji je spol njihove bebe koja bi im trebala stići u lipnju, a najavila je da će to uskoro obznaniti i javno. No, prije svega rekla je da ju zanima što pratitelji misle, nosi li djevojčicu ili dječaka.

U kompletiću nježnih boja, Sonja je pozirala s velikim buketom u ruci dok je iznad nje visio natpis ''Hello, baby''.

''Što mislite tko se krije ispod trbušćića! Mi smo napokon saznali, a vama otkrivamo za par dana ali baš sam prvo znatiželjna čuti što mislite! Team girl ili team boy? I da, onaj prethodni video gdje pogađamo spol prema narodnom vjerovanju smo radili taj dan prije gender reveala, znači nismo imali pojma!'' napisala je u opis.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

A što bi Sonja trebala nositi prema narodnim vjerovanjima, pogledajte u nastavku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Mnogi pratitelji pišu da je curica, prema narodnim vjerovanjima trebao bi biti dečko, a naša influencerica će uskoro i sama otkriti točnu informaciju.

A što vi mislite, kojeg je spola Sonjina beba?

  • Curica
  • Dječak

Ukupno glasova:

Koliko uživa u svojoj trudnoći Sonja ne skriva, a prije nekoliko dana otkrila je i što joj se najviše jede.

Pogledaji ovo Sonja Kovač Celebrity Sonja Kovač stala na kraj nagađanjima i napokon otkrila detalj o svojoj trudnoći koji je sve zanimao!

Podsjetimo, Sonja se prvotno proslavila kao glumica u seriji "Zauvijek susjedi", a otkako se ostvarila kao influencerica, živi život kao iz bajke.

Pogledaji ovo Lucija Hranjec u seriji ''Zauvijek susjedi'' Nekad i sad Gledali smo je u domaćoj hit-seriji početkom 2000-ih, a onda se potpuno povukla iz javnosti, nitko ne zna gdje je danas

Putuje svijetom, pozivaju je na prestižne modne događaje, dizajneri joj poklanjaju odjeću, a vodeći svjetski brendovi kozmetike obasipaju je poklonima.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol Joško Gvardiol Joško Gvardiol s mamom Sanjom +29 Joško Gvardiol Celebrity Gvardiol zbog važnog povoda odradio rijedak istup na društvenoj mreži pa njime dirnuo pripadnice ženskog spola: ''Uz vas smo!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić - 3 Mateo i Izabel Kovačić - 2 Mateo i Izabel Kovačić - 1 +26 Mateo i Izabel Kovačić - 3 Celebrity Izabel Kovačić pokazala je kako muž Mateo i sin provode vrijeme na Sejšelima, no svu pozornost ukrala je ona bez trunke šminke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene