"samo slatko!"

Sonja Kovač otkrila što joj se najviše jede u trunoći pa podjelila recept: "Spremite ako vam proradi želja kao i meni!"

Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 5 Sonja Kovač Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač - 2 +19 Sonja Kovač - 2 Galerija

Sonja Kovač u novoj je snimci na Instagramu pokazala što najradije jede kroz trudničke dane.

Influencerica Sonja Kovač podijelila je sa svojim pratiteljima da je dobila želju za krafnama pa je odmah podijelila i recept.

"Što trudnica želi, to trudnica i dobije, a trudnica htjela krafne mmm... OMG. Je da sam ih sama radila, ali su top", napisala je uz recept. 

"U jednu posudu zamutite mlako mlijeko, vodu, šećer, sol, ulje, jaja, kvasac vanilin šećer i postepeno dodajte brašno do ovakve smjese. Možda će vam smjesa biti ljepljiva, ali pri prvom mjesenju ide još brašno pa će biti taman", rekla je Sonja pa dodala:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Dok smo tijesto ostavili da se diže prvih pola sata otišli smo prošetati po šumi, pošto smo bili u Gorskom kotaru u planinskoj kućici i uživali u miru i snijegu. Dok se Goran sanjkao, ja sam premjesila tijesto još jednom i ostavila ga da se diže još nekih dvadesetak minuta i nakon toga sam ga razvaljala bez dodatnog premjesivanja", a potom joj je u pomoć pristigao zaručnik Goran.

"Uzeli smo jednu srednju čašu kako bi napravili rupe, a ostatak tijesta sam isto tako razvaljala i iskoristila. Na kraju vam je mjera ovaj recept ispalo nekih 17 srednje veliki krafni. Ostavite ih da se dižu još nekih 5-10 minuta dok se ne ugrije ulje. Bitno je da vam je ulje jako zagrijano jer one moraju biti doslovno samo desetak s jedne i druge strane, nikako ne više. Čim porumene malo s jedne strane preokrenete na drugu, porumene i vadite ih. Kada su gotove, posipajte ih šećerom u prahu ili uz pekmez, kako već volite", objasnila je pa dodala. 

"Jeste li vi imale u trudnoći neke posebne zahtjeve u vezi hrane? Recept za krafnice vam je u videu pa si sejvajte ako vam proradi želja kao i meni!".

Pratiteljice su joj u komentarima otkrivale što se njima jelo u trudnoći.

Sonja čeka prvo dijete sa zaručnikom Goranom Mandićem, koji ju je zaprosio na Maldivima na desetu godišnjicu njihove veze i kojeg je ispočetka skrivala od javnosti.

Podsjetimo, Sonja se prvotno proslavila kao glumica u seriji "Zauvijek susjedi", a otkako se ostvarila kao influencerica, živi život kao iz bajke. Putuje svijetom, pozivaju je na prestižne modne događaje, dizajneri joj poklanjaju odjeću, a vodeći svjetski brendovi kozmetike obasipaju je poklonima.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Čop na izboru za Miss Universe 2008. godine Ana Čop na izboru za Miss Universe 2008. godine Ana Čop na izboru za Miss Universe 2008. godine Ana Čop +17 Duje i Ana Čop Celebrity Atraktivna supruga Duje Čopa nekoć je krasila liste najseksi Hrvatica, sudjelovala je u izborima ljepote, a pamtimo je i iz glazbenih spotova!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Nina Badrić i Leonarda Lončar Nina Badrić 2015. godine - 2 Nina Badrić 2015. godine - 3 +25 Marko Grubnić i Nina Badrić - 1 Celebrity Nina Badrić pokazala svoju najbolju prijateljicu koju su mnogi usporedili sa Sharon Stone: ''Ona je najvažnija osoba u mom životu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene