''divna si, sonjić''

Trudna Sonja Kovač zatražila je pomoć od svojih pratiteljica: ''Imate li kakve preporuke, što se smije, gdje ići?''

Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 5 Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač - 4 +20 Sonja Kovač - 1 Galerija

Sonja Kovač ispod niza novih trudničkih fotografija zamolila je pratiteljice oko informacija kad je vježbanje u trudnoći u pitanju.

Influencerica Sonja Kovač trenutno se nalazi u 20. tjednu trudnoće, a na svom Instagram profilu svakodnevno obavještava pratitelje o divnom iskustvu kroz koje prolazi. 

Pozirala je u bež haljinici u kojoj je istaknula svoj poveći trudnički trbuščić pa u opisu upitala svoje pratiteljice za pomoć oko aktivnosti tijekom trudnoće.

"Sprijeda ništa, sa strane svašta! Jeste li vježbale što u trudnoći ili ne? Imate li kakve preporuke ili iskustva za vježbanje? Što se smije vježbati, gdje ići? Ja samo šetam zasad, a voljela bih se pokrenuti malo", napisala je Sonja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Šetnja.. odmor. U principu radi onako kako se osjećaš u tom trenutku... Time se vodi... Divna si Sonjić moj", poručila joj je odmah Jelena Leko ispod objave.

"Imaš na internetu lagane trudničke vježbe. Ništa komplicirano, lagane skroz, samo redovno vježbati jer navodno olakšavaju porod", "Bolje šetnja i polako, ništa teško", "Predivno izgledaš", samo su neki od brojnih komentara.

Sonja čeka prvo dijete sa zaručnikom Goranom Mandićem, koji ju je zaprosio na Maldivima na desetu godišnjicu njihove veze i kojeg je ispočetka skrivala od javnosti.

Sonja se prvotno proslavila kao glumica u seriji "Zauvijek susjedi", a otkako se ostvarila kao influencerica, živi život kao iz bajke. Putuje svijetom, pozivaju je na prestižne modne događaje, dizajneri joj poklanjaju odjeću, a vodeći svjetski brendovi kozmetike obasipaju je poklonima.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Mladi Zvone Akrap Macan Benz, 1995. Vjenčanje Aljoše i Vesne Mlada Ivka +22 Mladi Ivka i dida Akrap Zanimljivosti Kako su Ivka i dida Akrap izgledali u mladosti i tko je vodio Lucu na maturalni ples? Zavirite u obiteljske albume likova iz Kumova!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Mihelčić i Lovro Kondža Mirna Mihelčić Mirna Mihelčić i Lovro Kondža Mirna Mihelčić i Lovro Kondža +24 Mirna Mihelčić i Lovro Kondža Celebrity Moglo bi vas iznenaditi tko glumi bebu Cvitu u Kumovima, njezina mama iz serije otkrila je dosad nepoznate informacije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene