genijalne fotografije

Kako su Ivka i dida Akrap izgledali u mladosti i tko je vodio Lucu na maturalni ples? Zavirite u obiteljske albume likova iz Kumova!

Mlada Ivka Mlada Ivka Nova TV 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Mladi Zvone Akrap Macan Benz, 1995. Vjenčanje Aljoše i Vesne Mlada Ivka Mladi Ivka i dida Akrap Mladi Stipan Macan, Kaja i Ivka Vjenčanje Zvone i Anđele Luce i Zlatan na maturalnoj Ekipa serije Kumovi Ekipa iz serije Kumovi +16 Snimanje zadnje klape serije Kumovi - 1 Galerija

U iščekivanju novih epizoda "Kumova", donosimo vam stare fotografije likova, koje ste imali priliku vidjeti i u seriji.

Serija "Kumovi" uskoro se vraća na male ekrane, a dok gledatelji željno iščekuju nove zgode omiljenih likova iz Zaglava, osvanule su njihove urnebesne fotografije iz obiteljskih albuma Akrapa, Macana i Gotovaca.

Fotografije koje su se provlačile i kroz seriju prikazuju mlade Zvonu, Anđelu, Ivku, didu Akrapa, Vesnu, Aljošu, Stipana i Vinka, a doznali smo i da je Lucu na maturalni ples vodio Zlatan.

Fotografije pogledajte u našoj galeriji, a prate ih i prigodni opisi, koji su objavljeni na službenom Instagram profilu "Kumova".

"Mladi Zvone Akrap žari i pali Zaglavama sa svojom fenomenalnom frizurom na kojoj su mu zavidjeli i stari i mladi. Žene jednostavno nisu mogle odoljeti njegovim lepršavim uvojcima. No, mjesto u njegovom srcu je oduvijek pripadalo samo jednoj. Riječ je naravno o Anđeli s kojom je ubrzo i uplovio u bračnu luku", piše uz fotografije Zvone i Anđele Akrap, koje glume Stojan Matavulj i Barbara Vicković.

"U cilom kraju nije bilo tako pristojne i lipe cure kao što je Ivka Macan. Svi momci su tili mladu Ivku iz kuće Macanove, ali ona je svoje srce dala bradatom šarmeru na motorinu - Andriji Akrapu", opis je uz stare fotografije Ivke Macan i Andrije Akrapa, koje su utjelovili Radoslava Mrkšić i Ratko Glavina.

"Vjenčanje između mlade, ali do ušiju zaljubljene tuškanačke dive Vesne Bužan Keler i zgodnog dotepenca Aljoše Gotovca zaintrigirao je zagrebačku javnost te bio tema mnogih razgovora na špici", opis je vjenčane fotografije Aljoše i Vesne Macan, koje glume Vladimir Tintor i Olga Pakalović.

"Stipan u naponu snage friško nakon povratka iz Njemačke, skupa sa svojim sinom Vinkom otvara Macan Benz, najprosperitetniji brend u Zaglavama i šire", stoji uz fotografiju iz 1995. godine, na kojoj otac i sina Macan ponosno poziraju ispred svoje benzinske crpke. Stipana Macana u seriji glumi Milan Štrljić, a u ulozi Vika gledamo Vedrana Mlikotu.

Nove epizode najgledanije domaće dramske serije "Kumovi" gledajte od ponedjeljka, 15. siječnja na Novoj TV.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mirta Zečević - 1 Mirta Zečević kao Saška - 1 Mirta Zečević kao Saška Mirta Zečević - 2 +9 Mirta Zečević kao Saška - 4 Nekad i sad Utjelovila je upečatljivu Sašku s ožiljkom u našoj hit-seriji, a danas izgleda potpuno drukčije i živi u drvenoj kućici izvan urbane sredine!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski - 4 Tony Cetinski - 6 Tony Cetinski - 7 Tony Cetinski - 8 +27 Tony Cetinski sa sinom Nekad i sad Pogledajte kako izgleda sin Tonyja Cetinskog, osvanule su njihove rijetke zajedničke fotografije!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene