"Već smo…"

Sonja Kovač stala na kraj nagađanjima i napokon otkrila detalj o svojoj trudnoći koji je sve zanimao!

Sonja Kovač Sonja Kovač Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 5 +19 Sonja Kovač Galerija

Sonja Kovač otkrila je na društvenim mrežama u kojem je tjednu trudnoće.

Influencerica i bivša glumica Sonja Kovač (39) krajem prošle godine objavila je da će postati mama, a sada je otkrila jedan detalj o svojoj trudnoći koji je mnoge zanimao.

Nakon što su njezini pratitelji na Instagramu danima nagađali u kojem je tjednu trudnoće, Sonja je napokon tome stala na kraj.

"Zvali su me trudolfica ovih blagdana. Već smo na pola puta! Kako vrijeme brzo prolazi", napisala je pa je dodala i hešteg kojim je otkrila da je trudna 20 tjedana.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Divno i sretno još ovu polovicu", "Taman sada krene migoljenje", "Čestitke, samo da je živo i zdravo", "Lijepo ti stoji", "Biti ćeš ti divna mama. Neka vam je sa srećom", neki su od brojnih komentara koje je dobila ispod fotografije na kojoj je pokazala poveći trudnički trbuh u blagdanskoj pidžami.

Inače, Sonja čeka dijete sa zaručnikom Goranom Mandićem, koji ju je zaprosio na Maldivima na desetu godišnjicu njihove veze i kojeg je ispočetka skrivala od javnosti.

Sonja se prvotno proslavila kao glumica u seriji "Zauvijek susjedi", a otkako se ostvarila kao influencerica, živi život kao iz bajke. Putuje svijetom, pozivaju je na prestižne modne događaje, dizajneri joj poklanjaju odjeću, a vodeći svjetski brendovi kozmetike obasipaju je poklonima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Ante Pecotić Nina Badrić - 6 Nina Badrić - 5 Nina Badrić +25 Nina Badrić - 4 Celebrity Nina Badrić u poznatom muškom društvu objavila vijest na koju se čekalo: "Sve što sanjamo i osjećamo zadnje četiri godine"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Vuica i Jurica Popović Matija Vuica i Jurica Popović Matija Vuica Matija Vuica i Jurica Popović +21 In Magazin: Matija Vuica i Jurica Popović - 1 Celebrity Matija Vuica tjedan dana poslije smrti partnera Jurice objavila fotografiju zbog koje su mnogima oči zasuzile

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene