"Što mislite…?"

Sonja Kovač trudnički trbuh više ne skriva, a ima i jedno zanimljivo pitanje za sve oko tajne koju je skrivala!

Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač i Goran Mandić Instagram/Screenshot 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 2 +21 Sonja Kovač - 1 Galerija

Sonja Kovač objavila je veseli video sa zaručnikom uz koji je pratiteljima zadala da pogode koliko je dugo trudna.

Influencerica i bivša glumica Sonja Kovač ispratila je 2023. godinu s najljepšim mogućim vijestima.

Sonja je na društvenim mrežama otkrila da čeka prvo dijete sa zaručnikom Goranom Mandićem, a pohvalila se i da su dugo uspjeli sačuvati sretnu vijest samo za sebe.

Sada je uz novi video postavila i jedno zanimljivo pitanje.

"Sve najbolje u Novoj 2024. godini od naše male i uskoro proširene obitelji! Mi ne prestajemo plesati od sreće cijele blagdane! Što mislite koliko smo dugo čuvali tajnu i u kojem sam tjednu/mjesecu?" upitala je, a uslijedila je lavina komentara.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"17 tjedana", napisala je Ella Dvornik, a Sonja joj je odgovorila samo zaljubljenim smajlićima. "4 mjeseca...i toliko mi blistaš ...prekrasna", pogađao je Juraj Zigman, a i na njegov komentar Sonja je reagirala samo emotikonima.

Bilo je tu još puno različitih pokušaja njezinih pratitelja, no Sonja je ostala tajanstvena i još nije odala koliko je točno trudna.

Podsjetimo, Sonja se prvotno proslavila kao glumica u seriji "Zauvijek susjedi", a otkako se ostvarila kao influencerica, živi život kao iz bajke. Putuje svijetom, pozivaju je na prestižne modne događaje, dizajneri joj poklanjaju odjeću, a vodeći svjetski brendovi kozmetike obasipaju je poklonima.

S njom je često i njezin zaručnik Goran Mandić, koji ju je zaprosio na Maldivima na desetu godišnjicu njihove veze i kojeg je dugo skrivala od javnosti.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 7 +26 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Zanimljivosti Aleksandra Prijović prekinula je koncert zbog reakcije svoga supruga Filipa, širi se snimka u kojoj se vidi što je napravio čim je došao do nje na pozornicu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 na dočeku u Zagrebu - 1 Let 3 na dočeku u Zagrebu - 2 Let 3 na dočeku u Zagrebu - 3 Let 3 na dočeku u Zagrebu - 4 +25 Let 3 na dočeku u Zagrebu - 5 Celebrity Prlja iz Leta 3 reagirao na negodovanja zbog Nepalaca na dočeku u Zagrebu, bio je kratak i jasan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene