Ljubav s terena

Hrvatski Davis Cup izbornik trenirao je samo tenisačice dok se u jednu nije fatalno zaljubio

Željko Krajan i Polona Hercog (Foto: Instagram) Željko Krajan i Polona Hercog (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Krajan i Polona Hercog (Foto: Instagram) Željko Krajan i Polona Hercog (Foto: Instagram) Željko Krajan i Polona Hercog (Foto: Instagram) Željko Krajan i Polona Hercog (Foto: Instagram) Željko Krajan i Polona Hercog (Foto: Instagram) +0 Polona Hercog (Foto: Instagram) Galerija

Davis Cup izbornik Željko Krajan ima 39 godina, a na spomenutoj je funkciji već šest i pol godina.

Hrvatska je u nedjelju po drugi put u povijesti osvojila prestižni Davis Cup.

Pogledaj i ovo Borna Ćorić (Foto: Instagram) Zasluženi odmor Ma s kim se to Borna Ćorić odmara u Dubaiju nakon osvajanja povijesnog Davis Cupa?

Nakon velike pobjede počelo se pisati o jednom članu hrvatske ekipe koji dosad i nije bio toliko medijski razvikan. Radi se o izborniku Željku Krajanu čiji je životni put bio vrlo zanimljiv.

Hrvatski Davis Cup izbornik ima 39 godina, a na spomenutoj je funkciji već šest i pol godina. Tenisom se počeo baviti kada je imao svega šest godina. Ipak, profesionalnu karijeru prekinuo je nakon što je ozlijedio rame, no odmah se bacio u trenerske vode, u kojima je uspješno zaplivao.

U početku je Krajan trenirao tenisačice, a zatim se u jednu i zaljubio. Radi se o slovenskoj tenisačici Poloni Hercog, koja mu je i dandanas najveća podrška. "Kakva ekipa i kakav kapetan. Malo je reći da sam ponosna. Volim te", napisala je plavokosa tenisačica na Instagramu nakon velike pobjede pored zajedničke fotografije s trofejom.

27-godišnja Slovenka trenutno je 84. igračica svijeta, a emotivnu poruku svom dragom javno je napisala i uoči finala Davis Cupa.

"Želim ti sve najbolje idući tjedan, ljubavi. Imaš najbolju ekipu i najvećeg navijača –mene. Sad ćemo se malo zamijeniti za uloge, da vidimo koliko sam ja dobra samo u gledanju."

Osim ljubavi prema reketu, golupčići dijele i strast prema tetovažama, a njihove neodoljive fotografije na Instagramu vraćaju vjeru u pravu ljubav. A kad netko kaže da kvalitetna veza i uspješna karijera ne idu zajedno, sjetite se ovog para, koji u ljubavi nije omela ni razlika od 12 godina. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Neilson Barnard / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) +4 Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Celebrity Članica slavne obitelji priznala: ''Bila sam na drogama kad sam se prvi put udala, a i kad sam snimila pornić''

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) - 1 Princ Harry, Meghan Markle, princ William, Kate Middleton (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: AFP) +2 Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Doviđenja, palačo! Ovo je pravi razlog zbog kojeg se Harry i Meghan sele od Williama i Kate

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene