''Moj strah je očit...''

Videozapis zvijezde Beverly Hillsa svima je natjerao suze na oči, za ovu glumicu lošim vijestima nema kraja

Shannen Doherty - 1 Shannen Doherty - 1 Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Shannen Doherty - 1 Shannen Doherty - 2 Shannen Doherty i Kurt Iswarienko - 12 Shannen Doherty i Kurt Iswarienko - 11 Shannen Doherty i Kurt Iswarienko - 10 Shannen Doherty i Kurt Iswarienko - 9 Shannen Doherty i Kurt Iswarienko - 7 Shannen Doherty i Kurt Iswarienko - 4 Shannen Doherty i Kurt Iswarienko - 3 Shannen Doherty i Kurt Iswarienko - 1 +13 Shannen Doherty - 2 Galerija

Novi videozapis glumice Shannen Doherty nikoga neće ostaviti ravnodušnim, zvijezda Beverly Hillsa podijelila je da se njezino zdravstveno stanje pogoršalo.

Nekadašnja zvijezda ''Beverly Hillsa 90210'' Shannen Doherty podijelila je emotivan videozapis na svom Instagramu te otkrila da se njezino zdravstveno stanje pogoršalo.

Pogledaj i ovo Shannen Doherty i Jason Priestly (Foto: Profimedia) cijeni male trenutke Zvijezda "Beverly Hillsa" progovorila o borbi s teškom bolešću: "Čini ti se kao da se odjavljuješ"

Shannen je karcinom dojke dijagnosticiran 2015. godine, a u veljači 2020. otkrila je da je bolest uznapredovala do četvrtog stadija.

Sada je otkrila da se rak proširio i na njen mozak, a sa svojim vjernim pratiteljima podijelila je videozapis na kojem je bila na skeniranju glave za zaštitnu masku koju će morati nositi na kemoterapijama mozga.

"5. siječnja CT je pokazao metastaze u mom mozgu. Jučerašnji video prikazuje proces namještanja maske koju nosite tijekom zračenja mozga. 12. siječnja održana je prva runda zračenja'', započela je Doherty.

"Moj strah je očit. Izuzetno sam klaustrofobična i svašta se događalo u mom životu. Sretna sam jer imam sjajne liječnike poput dr. Amina Mirahdija i nevjerojatne tehničare. Ali taj strah… Previranja… Tajming svega…. Ovako rak može izgledati", dodala je.

Tužna snimka natjerala je suze na oči brojnim njenim fanovima, a lošim vijestima za glumicu nikako nema kraja. Nedavno je objavila i da se rastaje od svog supruga Kurta Iswarienka, za kojeg se udala u listopadu 2011. godine.

"Razvod je zadnje što je Shannen htjela. Nažalost, osjećala je da nema drugih opcija. Možete se obratiti Kurtovoj agentici Collier Grimm jer je ona intimno umiješana u to", rekla je kratko njezina predstavnica Leslie Sloane i tako sugerirala da je razlog razvoda bila druga žena.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Una Čolić - 6 Una Čolić - 2 Una Čolić - 11 Una Čolić - 10 +27 Una Čolić - 1 Celebrity Kupaći kostim mlađahne kćeri Zdravka Čolića istaknuo je baš ono što je i trebao, a na golišave fotke ove ljepotice već smo dobro navikli!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Mollie Hannah Gould - 1 Mollie Hannah Gould - 2 Mollie Hannah Gould - 3 Mollie Hannah Gould - 4 +17 Mollie Hannah Gould - 5 Celebrity Atraktivna plavuša izvijala se na kućici spasilačke službe, a od poza koje je zauzela mnogima će zastati dah!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene