''Mila moja''

Severina se kao jedna od rijetkih domaćih glazbenika javila Aleksandri Prijović, pogledajte što joj je poručila

Severina - 2 Severina - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović +20 Aleksandra Prijović - 6 Galerija

Pjevačica Severina čestitala je svojoj kolegici Aleksandri Prijović na velikom uspjehu nakon što redom puni arene diljem regije, evo što joj je poručila.

Naša pjevačica Severina bila je jedna od brojnih ljudi, ali rijetkih naših poznatih koji su čestitali 28-godišnjoj Aleksandri Prijović na gomili zakazanih koncerata u arenama diljem regije.

Uz fotografiju iz beogradske Štark Arene, sretna Aleksandra napisala je: ''Selfie mog života'', a komentare su preplavile čestitke brojnih fanova i kolega.

Među njima je bila i Severina koja je Prijović napisala: ''Bravo mila, ponosna sam na tebe'' i dodala dva emotikona srca.

''Hvala, draga moja'', odgovorila joj je Aleksandra.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

Osim Severine, čestitale su joj još i Nina Badrić i Jelena Rozga koja joj je ispod druge objave uputila srce i emotikon aplauza, a Aleksandra je na njezin komentar odgovorila.

"Ljubim te, mila moja", poručila joj je Prijović.

Podsjetimo, Aleksandra je nastupila tri večeri zaredom u Štar Areni, dva puta u sarajevskoj Zetri te je najavila i treći koncert 30. listopada, a 1., 2., 3., 4. i 6. prosinca nastupit će i u Areni Zagreb.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sherika De Armas Sherika De Armas +0 Sherika De Armas Celebrity Bivša misica preminula je u 27. godini nakon borbe s teškom bolesti, nosila je titulu jedne od najljepših na svijetu: "Leti visoko, sestrice"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Natalie Imbruglia - 1 Natalie Imbruglia - 4 Natalie Imbruglia - 5 Natalie Imbruglia - 7 +16 Natalie Imbruglia - 6 Nekad i sad S bujnih oblina pažnju na ovoj lijepoj ženi ukralo je nešto drugo, a evo što ona kaže u čemu je zapravo njezina tajna: "To je vjerojatno najbolje!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene