Podsjeća je na oca

Severina napokon otkrila kako su se upoznali ona i Rade Šerbedžija: ''Ušetao je kao Gary Cooper u filmu Točno u podne''

Severina i Rade Šerbeždija Severina i Rade Šerbeždija Darko Tomas/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić, Marko Tolja, Severina i Rade Šerbeždija Rade Šerbedžija i kćer Vanja - 4 Rade Šerbedžija i kćer Vanja - 3 Rade Šerbedžija i kćer Vanja - 2 Rade Šerbedžija i kćer Vanja - 1 Rade Šerbedžija - 4 Rade Šerbedžija - 2 Rade Šerbedžija - 1 Rade Šerbedžija Severina - 2 +20 Severina - 6 Galerija

Severina je gostovala u emisiji ''Dalibor Petko Show'', a ona i Rade Šerbedžija otkrili su kad su se upoznali te na koga Rade nevjerojatno podsjeća Severinu.

''On je kao neki naš stric koji je uspio vani'', rekla je Severina o Radi Šerbedžiji u emisiji ''Dalibor Petko Show'', gdje se javila kao gošća iznenađenja popularnom glumcu.

Severina je u emisiji kratko govorila o odnosu nje i Rade, a onda je otkrila da su se njih dvoje upoznali u Australiji, na proslavi njezina 26. rođendana.

''U restoranu u Sydneyju slavila sam rođendan kad je ušetao Rade kao Garry Cooper u filmu 'Točno u podne'. Ušao je, sjeo za svoj stol, bio je sam. Nakon nekog vremena vlasnik restorana rekao mu je da slavim rođendan. Prišao je, poklonio mi šiltericu filma 'Nemoguća misija', koji je snimao s Tomom Cruiseom, uzeo gitaru i odsvirao 'Ne daj se, Ines'. Bila sam presretna jer mi je to djelovalo kao neki filmski trenutak'', prisjetila se Severina.

Potom je otkrila da je Rade oduvijek podsjeća na njezina vlastitog oca Severa Vučkovića.

''Pričala sam mu o svom tati, koji mu je jako nalikovao. Ista građa, fizionomija i brkovi. Čak je imao ideju snimiti film o mom tati, koji bi se zvao Sever. Rekao je da bi to bila sjajna ideja'', izjavila je pjevačica.

Šerbedžija je otkrio da su njih dvoje zamalo snimili duet. Trebala je to biti obrada pjesme ''Te oči tvoje zelene'', međutim Severina je u to doba rješavala situacije iz privatnog života i duet se nije dogodio.

''Možda ćemo jednog dana to napraviti, mala'', poručio je Rade.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Lazar Ristovski I Anica Lazić Lazar Ristovski - 3 Lazar Ristovski - 2 Lazar Ristovski - 1 +10 Anica Lazić - 1 Celebrity Srpski glumac pohvalio se fotkom s novom 39 godina mlađom djevojkom, nedavno se rastao od dugogodišnje supruge

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Henry Thomas Henry Thomas (Foto: Getty Images) Henry Thomas (Foto: IMDB) Henry Thomas (Foto: IMDB) +7 Henry Thomas (Foto: IMDB) Nekad i sad Ulogu u hit-filmu dobio je čudnim spletom slučajnosti i sreće, a evo kako izgleda čak 40 godina kasnije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene