''Hvala publici''

Saša Matić napravio spektakl u zagrebačkoj Areni, koncert nije propustila ni Severina: ''Za ovakve trenutke se živi!''

Saša Matić, Severina Saša Matić, Severina Dino Ninković 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Matić - 3 Saša Matić - 4 Saša Matić - 5 Saša Matić - 6 Saša Matić - 7 Saša Matić - 8 Saša Matić - 2 Saša Matić (Foto: PR) Saša Matić - 2 Saša Matić - 3 +16 Saša Matić - 4 Galerija

U subotu je na koncertu ''Dva života'' Saše Matića publika u rasprodanoj Areni Zagreb pjevala i disala kao jedno, a već večeras ova velika regionalna zvijezda priredit će još jedan spektakl, na istome mjestu, opet pred punom dvoranom.

Saša Matić u petak je ispunio zagrebačku Arenu do posljednjega mjesta.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Okupljeni su svoje ulaznice za koncert nabavili mjesecima ranije, jer već u srpnju sve su bile rasprodane

Saša Matić nizao hitove od onih starijeg datuma pa sve do pjesama s Matićevog zadnjeg albuma "Dva života", koje su se u Zagrebu premijerno čule uživo, a publika je sve gromoglasno pjevala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝘚𝘢𝘴𝘢 𝘔𝘢𝘵𝘪𝘤 (@sasamatic_official)

Novi val euforije u dvorani su izazvale gošće iznenađenja. Severina i Milica Pavlović dale su svoj obol ovom glazbenom spektaklu koji nije bio tek veliki događaj, već vrhunski doživljaj.

"Ova večer zauvijek će ostati u mom sjećanju, za ovakve trenutke se živi", rekao je Saša Matić po silasku s pozornice, još uvijek pod dojmom nezaboravne atmosfere.

"Nismo dijelili samo glazbu nego i najiskrenije emocije. Bili smo zajedno u ovome od prve do zadnje note i zato od srca veliko hvala mojoj publici. Teško je uopće opisati to zajedništvo i ljubav koje sam osjećao na pozornici, trnci su mi prolazili tijelom. Sada moram napuniti baterije jer ništa manje ne očekujem ni od druge večeri moga druženja s publikom u Zagrebu", zaključio je pjevač.

Na druženje sa Sašom Matićem u Arenu Zagreb pristigli su njegovi brojni obožavatelji iz cijele Hrvatske, ali i susjednih zemalja. Na najbolji mogući način zajedno su proslavili 20 godina velike karijere čije je obilježavanje lani spriječila pandemija.

Večeras u 20 sati slijedi nastavak, a Arena Zagreb opet će biti ispunjena do posljednjega mjesta.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić Peco In Magazin: Marko Pecotić - 1 In Magazin: Marko Pecotić - 7 In Magazin: Marko Pecotić - 8 +23 Marko Pecotić Peco - 10 Zanimljivosti Prije nego što je postao pjevač, Marko Pecotić bio je plesač i pojavio se u spotu grupe Magazin!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Božo Vrećo - 1 Božo Vrećo - 2 Božo Vrećo - 1 Božo Vrećo - 2 +18 Božo Vrećo (Foto: Instagram) Celebrity Bosanski glazbenik svojim posebnim imidžem na meti je komentara, a evo kako je izgledao na početku karijere

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene