Velika promjena!

Bosanski glazbenik svojim posebnim imidžem na meti je komentara, a evo kako je izgledao na početku karijere

Božo Vrećo Božo Vrećo Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Božo Vrećo - 1 Božo Vrećo - 2 Božo Vrećo - 1 Božo Vrećo - 2 Božo Vrećo (Foto: Instagram) Božo Vrećo (Foto: Instagram) Božo Vrećo (FOTO: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL) Božo Vrećo - 6 Božo Vrećo - 5 Božo Vrećo - 4 +12 Božo Vrećo - 3 Galerija

Božo Vrećo bosanski je glazbenik koji je estradi poznat po iznimnom pjevanju sevdalinki i svom osebujnom stilu, a na početku karijere izgledao je potpuno drugačije.

Božo Vrećo bosanskohercegovački je glazbenik koji se sve više probija na našoj estradnoj sceni, a dok ga neki zamjećuju zbog iznimno lijepog glasa, drugima je za oko zapeo zbog svojih raskošnih odjevnih kombinacija.

Pogledaj i ovo In Magazin: Budućnost balkanskog muškarca - 4 društvena tema Balkanski muškarac: Pretvara li se u mit i kakva je njegova budućnost?

Božo pjeva sevdalinke, a svojim je hitovima već puno puta oduševio svoju publiku i ljubitelje takve glazbe, a gdje god se pojavi, pažnju privlači svojim osebujnim stilom.

Na njegovoj glavi gotovo uvijek je zamotan turban, a za svoje nastupe, Božo voli oblačiti raskošne haljine pa svaki put zasja poput dive na holivudskom crvenom tepihu.

Vrećin zaštitni znak je i duga uređena brada te bezbroj tetovaža, a na početku karijere, glazbenik je ipak izgledao malo drugačije.

Ovih dana, Božo je proslavio svoj 39. rođendan, a svjećicu na torti, ili bolje rečeno kriški torte, puhao je u Jeruzalemu.

“Sveti Jerusalem i moj rođendan, puno inspiracije, ljubavi i hrabrosti iza mene i ispred mene, od ljudi sam svjetlosti i uvijek me Božji štit prati, tu sam na hadžiluku što bi mi rekli, na Svetom putu gdje se samo zahvaljujem Bogu koji je Jedan”, napisao je u opisu Božo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

Božo je na početku karijere nastupao kao član glazbene grupe Halka. Grupa je izdala dva albuma, a Vrećo je nakon toga krenuo u samostalnu karijeru.

Dok je bio u grupi, Božo nije imao bradu, a tada nije ''furao'' i još jedan zaštitni znak – svoju dugu kosu.

Zanimljive fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Vrećo nerijetko nastupa i u Hrvatskoj, a ovog je ljeta publiku svojim glasom i stasom zadivio u Dubrovniku i u Makarskoj.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić - 6 Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Petar Grašo i Tonči Huljić - 4 Petar Grašo i Tonči Huljić - 3 +24 Aca Lukas, Tonči Huljić, Ivana Nikolić, Petar Grašo, Neda Ukraden Celebrity Petar Grašo nakon dugo vremena progovorio o bivšoj partnerici Danijeli Martinović te kako se nosi s cijelom situacijom

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Hunziker i Giovanni Angiolini - 6 Michelle Hunziker i Giovanni Angiolini - 5 Michelle Hunziker i Giovanni Angiolini - 4 Michelle Hunziker i Giovanni Angiolini - 3 +17 Michelle Hunziker i Giovanni Angiolini - 2 Celebrity Muškarca kojeg su žene obožavale ostavila je zbog bizarnog razloga: ''Zatezali su mi omču oko vrata sve više, sve dok ti ne isperu mozak''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene