Jedinstven na našim prostorima

Glazbenik iz susjedstva odvažio se na haljinu kakvu se većina žena ne usudi obući, a tu su i vrtoglave štikle!

Božo Vrećo - 4 Božo Vrećo - 4 Grgo Jelavić/Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Božo Vrećo - 6 Božo Vrećo - 5 Božo Vrećo - 1 Božo Vrećo - 3 Božo Vrećo - 2 Božo Vrećo Božo Vrećo Božo Vrećo Božo Vrećo (Foto: Instagram) Božo Vrećo (Foto: Dnevnik.hr) +8 Kralj sevdaha Božo Vrećo (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Božo Vrećo nastupio je u Dubrovniku u crvenoj haljini s dubokim izrezom na dekolteu, a obuo je i vrtoglavo visoke štikle.

Bosanskohercegovački pjevač Božo Vrećo održao je koncert u ljetnom kinu "Slavica" u Dubrovniku.

Pogledaj i ovo In Magazin: Budućnost balkanskog muškarca - 4 društvena tema Balkanski muškarac: Pretvara li se u mit i kakva je njegova budućnost?

Za ovu se prigodu posebno sredio, a odabrao je dugačku crvenu haljinu s dubokim izrezom na dekolteu i otvorenim leđima u kojoj je otkrio svoje mnogobrojne tetovaže. Na nogama je nosio i vrtoglavo visoke crne štikle, a stajling je zaokružio velikim turbanom.

Popularni glazbenik inače je poznat po svom osebujnom stilu kakav se ne viđa na našim prostorima, ali i po svojem specifičnom glasu kojim je očarao regionalnu publiku.

Koncert u Dubrovniku zabilježio je i na svojem Instagramu gdje se zahvalio publici, a u komentarima su mu obožavatelji poručili da je bio čaroban kao i uvijek.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vreco Bozo (@bozovreco)

Nedavno je nastupio i u Makarskoj, a prije koncerta uživao je na plaži odakle se javio u jednodijelnom bijelom kupaćem kostimu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 4 +25 Severina - 6 Celebrity Vrijedilo je čekati 13 godina: Severina u prozirnoj haljinici u Opatiji priredila spektakl za pamćenje!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 8 Nives Celzijus - 6 +29 Nives Celzijus - 7 Celebrity Usporena snimka Nives Celzijus dok izlazi iz mora neodoljivo podsjeća na prizore iz kultne serije, a pobrinula se i za još više seksepila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene