''vi ste ludilo''

Pogledajte zbog koga se Maja prepala i počela osjećati bol, a onda je cijela priča na kraju dobila važan smisao!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Sammed Mukanović - 3 Sammed Mukanović - 2 Sammed Mukanović - 1 Sammed Mukanović i Maja Šuput - 4 Sammed Mukanović - 9 Sammed Mukanović - 8 Sammed Mukanović - 7 Sammed Mukanović - 6 Sammed Mukanović - 5 Sammed Mukanović - 4 +10 Sammed Mukanović - 3 Galerija

Sammed Mukanović je u Supertalentu prikazao svoje umijeće plesa i ispričao životnu priču koja nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Sammed Mukanović iz Bosne i Hercegovine energiju za ples crpi iz malog djeteta koje u njemu čuči i ništa mu ne može odvući fokus od bavljenja plesom, a to je odlučio doći pokazati u Supertalentu.

Pogledaj i ovo Ivana Petrović ''hvala na povjerenju'' Ivana Petrović dobitnica je medijske nagrade Zlatni studio 2024: ''Posebno mi je drago da je to ove godine kad navršavam 20 godina rada na Novoj TV''

U djetinjstvu ga je dva puta udario auto i doktori su mu zbog ozlijeđenog kuka predvidjeli otežanu fizičku aktivnost, a on dan-danas pleše i fleksibilan je. Smatra da svi umjetnici polaze iz bola i za njega ples mora biti dubok i imati značenje.

Za sebe kaže da je jako emotivan, izgubio je oca, no uvijek nastoji razmišljati na način da su neki ljudi proživjeli i gore situacije, pa samome sebi govori da treba na svemu biti zahvalan. Njegova najveća ljubav – ples, pomaže mu da se nosi s teškim situacijama i s time što je po prirodi povučen i stidljiv. Kada pleše, osjeća se u potpunosti svoj.

"S obzirom na to da je mene auto udario dva puta kao pješaka, drugi put ozbiljnije, dosta, gdje sam čak i dobio odgovor iz bolnice da ću čak i teže hodati zbog kuka. Jedan kuk mi je iskrivljen, ne vidim na desno oko, ima tu još nekih mini stvari, ali poričem. Ja danas plešem na temu anksioznosti jer se baš dugi niz godina borim s time. Svatko traži svoj kanal da riješi neku stvar kod sebe, a meni ples pomaže. Ja svoju anksioznost odvajam od sebe i pobjeđujem apsolutno tako što se borim s njom svaki dan. Imat ću tremu, ali jedva čekam da izađem na pozornicu'', rekao je Sammed prije nastupa.

"Samouk, ali jako puno osjećaja proizlazi iz ovih pokreta", zaključio je Fabijan Pavao Medvešek nakon njegova nastupa.

"Na mene ste ostavili jedan poseban dojam, prvo mi je bilo da vas se bojim, ali takvom plesnom ekspresijom ste pokazali osjećaje da sam počela osjećati bol i tjeskobu, to je vama kompliment, vi ste ludilo", pohvalila ga je Maja Šuput.

"Meni se posebno sviđa koliko vaše oči pričaju tu priču, ali meni nedostaje segment plesno-tehničke savršenosti", poručila je Martina Tomčić.

"Lijepa izvedba, izražavanje osjećaja koje ja ne bih opet želio vidjeti u Supertalentu, ali to ne znači da si ti loš umjetnik ili performer", zaključio je Davor Bilman, a Sammed je prošao dalje.

  1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Mitrović u Supertalentu - 3 Marina Mitrović u Supertalentu - 4 Pauk na sceni tijekom nastupa Marine Mitrović u Supertalentu Fabijan Pavao Medvešek, Maja Šuput i Marina Mitrović u Supertalentu +13 Marina Mitrović u Supertalentu - 1 Celebrity Fabijan sav izvan sebe zbog nepozvanog gosta na bini, malo se i prepao: "Mislim si - ako krene na nju, idem gore spasiti dijete!"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 +28 Maja Šuput - 2 Celebrity Ono što je Maja Šuput omotala oko nogu pravi je hit i nešto što još nismo vidjeli, a sigurno će se naći na listama želja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene