''Gledam hoće li na nju...''

Fabijan sav izvan sebe zbog nepozvanog gosta na bini, malo se i prepao: "Mislim si - ako krene na nju, idem gore spasiti dijete!"

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Mitrović u Supertalentu - 3 Marina Mitrović u Supertalentu - 4 Pauk na sceni tijekom nastupa Marine Mitrović u Supertalentu Fabijan Pavao Medvešek, Maja Šuput i Marina Mitrović u Supertalentu Marina Mitrović u Supertalentu - 1 Marina Mitrović u Supertalentu - 2 Marina Mitrović u Supertalentu - 3 Marina Mitrović u Supertalentu - 4 Marina Mitrović u Supertalentu - 5 Marina Mitrović u Supertalentu - 6 +7 Marina Mitrović u Supertalentu - 7 Galerija

Marina Mitrović u Supertalentu je oduševila plesom kojim se bavi od treće godine, a od žirija je dobila jednoglasno četiri da za prolazak u daljnje natjecanje.

Marina Mitrović na pozornicu Supertalenta doputovala je iz susjedne nam Srbije kako bi pokazala svoje umijeće plesa kojim se bavi od treće godine života, a taj je talent naslijedila od majke.

Pogledaj i ovo Hayford Okine kralj balansa iz Gane U Hrvatsku je došao zbog Luke Modrića i Supertalenta, pa je pronašao i ljubav, a sada se pohvalio uzbudljivim novostima!

Sve je počela uz ples sa sestrom, a od pete godine sudjeluje na natjecanjima, kojih godišnje odradi čak pedesetak, a može se pohvaliti pobjedom na svjetskom prvenstvu u fitkidu.

"Vježbam četiri puta tjedno po sat vremena. Tata i mama me puno podržavaju, moji prijatelji iz škole kažu da dobro plešem i da im se sviđa. Nekad mi se čini da je ovo što radim opasno, ali sve je to dio igre", zaključila je Marina prije nastupa.

"Ovo je bio jako težak i zahtjevan nastup, a ti si ga odradila više nego dobro. Meni se ovo jako svidjelo", priznala je Martina Tomčić.

"Jako cijenim vještinu, a ti imaš i talent i vještinu s kojom sad barataš jako dobro. I predanost, sve se vidi", zaključio je Fabijan Pavao Medvešek.

"Meni si bila toliko genijalna, kod tebe je sve kako treba biti. Mislim da ti je nebo granica. Nisi ni tremu imala, kostim je genijalan, izbor glazbe bio je super", pohvalila ju je Maja Šuput, a žiri joj je dodijelio jednoglasno četiri da.

A nakon što je Marina završila audicijski nastup, Fabijan je kolegama u žiriju ispričao što je primijetio na sceni.

"Znači, pauk je bio na sceni, cijelo vrijeme ide prema njoj, ja gledam hoće li ići na nju. Mislim si - ako krene na nju, idem gore spasiti dijete!''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 +28 Maja Šuput - 2 Celebrity Ono što je Maja Šuput omotala oko nogu pravi je hit i nešto što još nismo vidjeli, a sigurno će se naći na listama želja!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kraljev Petra Kraljev - 6 Petra Kraljev - 5 Petra Kraljev +20 Petra Kraljev Celebrity Zvijezda domaće hit-serije u sakou pokazala vitke noge s kojih nije lako skinuti pogled: "Došetala s najljepšim nogama"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene