Važan događaj

Sandra Perković u nikad glamuroznijem izdanju slavila sa svojim dečkom: "Ova godina za mene je bila zaista posebna"

Sandra Perković Sandra Perković Marko Lukunić/Pixsell 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković Sandra Perković Sandra Perković i Edis Elkasević Sandra Perković i Edis Elkasević Lena Stojković, Barbara Matić, Sandra Perković Sandra Perković Sandra Perković - 3 Sandra Perković - 5 Sandra Perković - 5 Sandra Perković - 2 +7 Sandra Perković - 4 Galerija

Sandra Perković zablistala je na svečanoj dodjeli nagrada sportašima za uspjeh u 2022. godini na kojoj je proglašena najboljom hrvatskom sportašicom.

Naša najuspješnija atletičarka Sandra Perković još je jednom nagrađena za svoje sportske uspjehe.

Pogledaj i ovo Sandra Perković Krenula je fešta! Stigle su fotografije sa svadbenog slavlja Sandre Perković, pogledajte ekskluzivne prizore koje su fotografi uhvatili!

Na svečanoj dodjeli nagrada sportašima za uspjeh u 2022. po izboru Hrvatskog olimpijskog odbora proglašena je najboljom hrvatskom sportašicom, a nagradu je preuzela u glamuroznom izdanju.

Sandra je za tu priliku odabrala usku crnu haljinu s detaljima od perja u kojoj je otkrila ramena i istaknula svoju zamamnu figuru. S njom u pratnji bio je njezin trener i dečko Edis Elkasević, s kojim je u sretnoj vezi već 10 godina.

Sandra se nakon osvojene nagrade oglasila i na svojem profilu na Instagramu.

"Ova godina za mene je bila zaista posebna. Europska prvakinja (šesta uzastopno) i viceprvakinja svijeta (peta medalja ukupno) na najljepši način je završila. Nakon osam trofeja najbolje sportašice Hrvatske stigao je i deveti! I još brojimo. Čestitke također i djevojkama koje su dijelile pozornicu večeras sa mnom!" poručila je.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sandra Perkovic (@discus70queen)

Pratitelji su joj u komentarima uputili brojne čestitke, ali i komplimente na račun izgleda.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 2 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 1 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 6 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 7 +25 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 5 Celebrity Joško Gvardiol okružen najvažnijim ženama u svojem životu pokazao nježnu stranu, prizori će rastopiti njegove obožavateljice!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lora Cepetić, MasterChef - 1 Lora Cepetić, MasterChef - 2 Lora Cepetić, MasterChef - 3 Lora Cepetić, MasterChef - 4 +25 Lora Cepetić, MasterChef - 5 Celebrity Prva polufinalistica MasterChefa o konkurenciji i prijateljstvima u showu: "Neke osobne odnose koje sam imala s kandidatima ostavila bih u kući"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene