Blista!

Sandra Perković pozirala je u mini haljini pa oduševila pratitelje fotografijom: "Mačko, goriš!"

Sandra Perković Sandra Perković Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković - 3 Sandra Perković Sandra Perković i Marija Borić - 3 Sandra Perković i Marija Borić - 1 Sandra Perković i Marija Borić - 2 Sandra Perković - 3 Sandra Perković - 1 Sandra Perković - 2 Sandra Perković - 3 Sandra Perković i Ana Radišić - 1 +13 Sandra Perković i Ana Radišić - 2 Galerija

Sandra Perković novom objavom na Instagramu pokazala je sebe u nešto drugačijem izdanju, a izazvala je i lavinu komentara.

Atletičarka Sandra Perković često nas iznenađuje svojim elegantnim izdanjima, a upravo to učinila je i ovoga puta novom objavom na svojem profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Sandra Perković - 4 Pravo osvježenje! Novopečena gospođa Elkasević osim prezimena nakon udaje još je nešto promijenila: ''Super slatko!''

Riječ je o fotografiji na kojoj nosi zalizanu punđu te na sebi ima kratku crnu haljinicu s cvjetnim detaljima. Naglašene oči s crnim tušem i viseće naušnice dodatno su se uklopile u cijeli modni izričaj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen)

U komentaru joj se odmah javio Neven Ciganović pa joj poručio: "Mačko, goriš."

"Izgledaš prekrasno", "Ljepotice", "Ma divna si", "Savršena", "Wow", "Top topova", "Divota", nizalo se u komentarima. 

Ovu prekrasnu atletičarku na Instagramu prate gotovo 122 tisuće ljudi.

Prisjetimo se, Sandra je već 10 godina u sretnoj vezi s trenerom Edisom Elkasevićem pa je pitanje kad će vjenčanje ono koje joj se često postavlja.

"Mislim da se svake godine ja vidim, da ću kao što je sretan Božić i Nova godina, tako ću i ja biti - Sandra se nije udala. Mislim da je nakon deset godina života s Edisom to samo pitanje vremena. Kad će? Može sutra, može ove godine, može za deset godina, glavno da smo mi zajedno i da stvaramo jednu veliku priču i zajednički život i da smo tu jedno za drugoga. A to je, mislim, u današnje vrijeme rijetkost", otkrila je Sandra.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik i Kristina Burja +25 Ella Dvornik i Kristina Burja Celebrity Ella Dvornik u potpuno prozirnoj majici i bez grudnjaka ponosno pokazala rezultate operacije grudi

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier +0 Claudia Rivier - 1 Celebrity Slavonka bujnih grudi o kojoj su pisali i strani mediji pokazala navijačko izdanje pa su je neki brzo upozorili da bi mogla u zatvor!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene