Pariz je uvijek dobra ideja!

Sandra Perković uživa u Francuskoj, ali ne s dečkom, evo tko joj radi društvo: ''Brutalni dani, opuštene noći!''

Sandra Perković - 2 Sandra Perković - 2 Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković - 3 Sandra Perković - 3 Sandra Perković - 5 Sandra i Vesna Perković Sandra Perković - 5 Sandra Perković - 4 Sandra Perković - 3 Sandra Perković - 2 Sandra Perković - 1 Sandra Perković i Neven Ciganović +3 Sandra Perković Galerija

Sandra Perković otputovala je u grad ljubavi Pariz, a sa svojim je pratiteljima podijelila što radi s osobama koje joj tamo prave društvo.

Naša profesionalna atletičarka Sandra Perković pohvalila se da je otputovala u grad ljubav Pariz. I dok mnogi tamo putuju s ljubavnim partnerima, Sandra je odlučila pomaknuti ljestvicu te je u ovaj francuski grad otputovala s tri prijateljice.

Pogledaj i ovo Sandra Perković - 4 Pravo osvježenje! Novopečena gospođa Elkasević osim prezimena nakon udaje još je nešto promijenila: ''Super slatko!''

Lijepe dame uživaju u ženskom putovanju te ljepotama Pariza, a zajedno se provode u noćnim izlascima, kušaju hranu i posjećuju obližnje kafiće.

Društvo joj prave profesionalna bacačica kugle Valentina Mužarić, vizažistica Iva Čuljak Dujić i televizijskom voditeljicom Ana Radišić.

Sandra je pozirala sama, a pratitelje je oduševila svojom modnom kombinacijom. Na pariškim ulicama, Perković je nosila bijelu haljinu i crnu bundu, a pažnju su krale i zanimljive štikle s crno bijelim uzorkom.

''Brutalni dani, opuštene noći, dobro društvo i odlične vibracije!'' napisala je u opisu fotografije, a komplimenti su se samo nizali.

''Nevjerojatno predivna'', ''Opasna!'', ''Prelijepa si, kraljice'', ''Diva'', ''Vrlo chic'', pisali su obožavatelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen)

Sandra je podijelila i fotografiju s prijateljicama koje poziraju ispred jednog restorana, a u opisu je kratko pojasnila: ''Pariz je uvijek dobra ideja!''.

Dame u Parizu uživaju u hrani i piću, a Sandra je sve podijelila je i na Instagram pričama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen)

Već 10 godina, Sandra je u sretnoj vezi s trenerom Edisom Elkasevićem pa je pitanje kad će vjenčanje ono koje joj se često postavlja.

"Mislim da se svake godine ja vidim, da ću ono kao što je sretan Božić i Nova godina tako ću i ja biti - Sandra se nije udala. Mislim da nakon deset godina života s Edisom je to samo pitanje vremena. Kad će? Može sutra, može ove godine, može za deset godina, glavno da smo mi zajedno i da stvaramo jednu veliku priču i zajednički život i da smo tu jedno za drugoga. A to je ja mislim u današnje vrijeme rijetkost", otkrila je Sandra.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju The Good Nurse +0 The Good Nurse Preporuke Potresna istinita priča: Zataškavali su istinu o ubojstvima i puštali ga da vodi brigu o nemoćnim pacijentima

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Irena Pecotić Irena Pecotić Irena Pecotić - 3 Irena Pecotić - 1 +29 Irena Pecotić Celebrity Irena Pecotić pohvalila se poklonom od bliske osobe: Krenula je dalje poslije suprugova preljuba i uživa u životu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene