ukrala pažnju

Sandra Perković pobrinula se da bude primijećena u izlasku pa je pred svima udijelila slatki poljubac našoj glumici!

Sandra Perković Sandra Perković Tomislav Miletić/Pixsell 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković i Marija Borić - 1 Sandra Perković i Marija Borić - 2 Sandra Perković i Marija Borić - 3 Sandra Perković - 3 Sandra Perković Sandra Perković - 2 Sandra Perković - 5 Sandra Perković Sandra Perković Sandra Perković i Neven Ciganović +4 Sandra Perković - 1 Galerija

Sandra Perković pojavila se na premijeri predstave "Mnogo vike ni za što" u elegantnom izdanju, a fotografi su zabilježili i njezin prisan trenutak s Marijom Borić.

Naša najuspješnija atletičarka Sandra Perković sportske krpice zamijenila je elegantnim izdanjem za odlazak u kazalište.

Pogledaj i ovo showbuzz Tražilo se mjesto više Reviju naše omiljene dizajnerice nije propustio ni Zlatko Dalić, a poznate dame zablistale su u mini haljinama

Sandra je bila na premijeri predstave "Mnogo vike ni za što", na kojoj je svojim dolaskom ukrala svu pozornost, a fotografi su zabilježili i trenutak kad je glumici Mariji Borić dala slatku pusu u obraz.

U svojim pričama na Instagramu podijelila je i svoje oduševljenje predstavom.

"Bili ste savršeni! Bravo, bravo, bravo!" napisala je Sandra.

S njom ovaj put nije bio njezin trener i dečko Edis Elkasević, s kojim je u sretnoj vezi već 10 godina.

O njihovim planovima za budućnost Sandra je nedavno progovorila za IN magazin.

"Za mene je brak svetinja. Ja želim da on bude moj odabranik i ja njegova, a kad će se dogoditi ta službena primopredaja prezimena, to ću vas obavijestiti. Nas dvoje jesmo jedno za drugo i hoćemo li taj papir, kao što ljudi vole reći, a ja se ne slažem, okončati ili nećemo - mislim da je najbitnije da se mi slažemo", kazala je Sandra.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jakov Kitarović - 2 Jakov Kitarović - 5 Jakov Kitarović - 3 Jakov Kitarović - 1 +0 Jakov Kitarović - 4 Celebrity Dobro raspoloženi Jakov Kitarović u javnosti nakon dugo vremena, pogledajte s kim se družio bez supruge!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 5 +30 Nives Celzijus - 4 Celebrity Pogledajte kako se Nives Celzijus ponijela u pomalo neugodnoj situaciji u kojoj se našla zbog haljine sa seksi detaljem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene